Тези 10 автомобила Mercedes-Benz имат дълга, напоителна, достойна за VAG

...
Тези 10 автомобила Mercedes-Benz имат дълга, напоителна, достойна за VAG
Коментари Харесай

ТОП 10 на най-безнадеждните Мерцедеси. Те просто са шампиони по проблеми

Тези 10 автомобила Mercedes-Benz имат дълга, напоителна, почтена за VAG история на проблеми.

Да, Mercedes-Benz е основал някои същински съкровища в автомобилната история, само че не всеки модел дава отговор на условията на трилъчевата звезда. Бенджамин Фипс от хоткарс написа със сълзи този материал и се надява сходни модели на мерцедес да не се появяват в никакъв случай повече.

Mercedes-Benz е същинска легенда в автомобилния свят. 

Малко производители са толкоз високо ценени, а емблематичното лого с трилъчева звезда е разпознаваемо от хората по целия свят. Марката е виновна за основаването на някои от най-завладяващите и вълнуващи лидера коли, създавани в миналото.

Модели като SLS AMG Black Series, AMG GTR и съвсем всичко, обозначено с „ 63 “, разполагат с ведра мощ и обезпечават сериозен възторг за лидера. Mercedes-Benz е в положение да сътвори коли, които са способни да подхранват душата на феновете на скоростите и да предлага преживяване при шофиране, което да шокира даже костния мозък..

Въпреки че Mercedes-Benz е основал някои от най-хубавите екземпляри в света на колите, не всеки модел е достигнал звездна популярност. Автомобилите в този лист демонстрират, че Mercedes-Benz не е непогрешим, и има някои модели, от които феновете на предавките би било рационално да се пазят. Ето 10 автомобила Mercedes-Benz, които просто нямат място в гаража на същинския gearhead.

Използвайки данни, получени от уеб сайтове, в това число, само че освен, Consumer Reports и Kelley Blue Book, ние съставихме този лист с 10 автомобила Mercedes-Benz, които не са най-хубавият вид за феновете на предавките.

10. Mercedes-Benz X-Class 2017-2020

Когато Mercedes-Benz разгласи X-класата, беше провокирано много огромно неспокойствие. Никога до момента премиум немският производител не беше създавал пикап. Купувачите, които търсеха първокласно предложение, се надяваха, че Mercedes ще успее да придвижи именитата си известност за изисканост в сегмента на пикапите.

X-класата е основана в съдействие с Nissan и Renault и има доста сходства с Nissan Frontier/Navara и Renault Alaskan. Моделът даже е създаван в завода на Nissan в Барселона, Испания.

Разглеждайки естетиката на X-класата, ясно се вижда, че Mercedes е направил доста повече вложения в предната част. Моделът е неразпознаваем от Nissan Navara, с облекчен дизайн и типично за Mercedes разположение на радиаторната решетка и светлините.

За разлика от нея задната част споделя доста подобен дизайн с Navara Mk2, създавана в интервала 2005-2015 година X-класата по този начин и не се продава в Съединени американски щати, а през 2020 година е напълно изключена от гамата на Mercedes. Много купувачи смятаха, че Nissan Navara предлага по-добро съответствие цена-качество, и не желаеха да отделят спомагателни средства за всъщност потребен автомобил.

Защо е обезсърчителен:

Прекалено висока цена спрямо конкурентите Заключването на диференциала не е общоприетоо оборудване Двигателите са предразположени към щета на обтегача на веригата

9. Mercedes-Benz Vaneo 2001-2006 година

През 2002 година Mercedes-Benz взема решение да сътвори пътнически автомобил, сходен на ван. Моделът е основан свободно на Mercedes A-класа и макар че има по-дълго междуосие, се отличава със подобен жанр.

Стандартно Vaneo можеше да транспортира петима пасажери. За тези, които се нуждаят от по-голям потенциал за транспорт, се предлага и версия със седем места. Моделът включваше задни плъзгащи се порти, които в действителност спомогнаха за възстановяване на достъпа до автомобила.

В Обединеното кралство Vaneo се предлага по откритата скица „ Motability “. Инициативата, водена от благотворителна организация, имаше за цел да помогне на хората с увреждания да получат достъп до по този начин нужния им автомобил.

Благодарение на кутиеобразния дизайн, огромната задна врата и гъвкавото разположение на местата за сядане, беше допустимо релативно елементарно да се транспортира инвалидна количка. За страдание, неугледният дизайн и сложното шофиране на Vaneo го вършат един от тези, които би трябвало да заобикалят феновете на техниката.

Защо е обезсърчителен:

Невзрачен дизайн Прекалено твърда возия Прекалено огромно наклоняване на каросерията при завиване

8. Mercedes-Benz R-класа 2006-2013

През 2006 година Mercedes-Benz показа нов участник в сегмента на минивановете. Наречен R-класа, моделът е величествен с колесна база от 322 см. Купувачите в Европа имаха опция да закупят малко по-компактна версия със 297 см в допълнение към модела с по-дълго междуосие. R-класата следваше сходна формула на Mercedes A-класа и B-класа, само че обещаваше по-добър салон и повече пространство.

Външният тип на автомобила се оказа спорен, като предницата му или биваше обичана, или – ненавиждана. Моделът не съумя да се наложи, частично с помощта на сбърканото си пазарно позициониране.

Купувачите бяха комплицирани по отношение на това какво съставлява R-класата – прекомерно висока, с цел да бъде комби, незадоволително проходима, с цел да бъде SUV, и по-дълга от S-класата. 

R-класата беше склонна към електрически проблеми и надалеч не оферираше завладяващо шофиране. Пневматичното окачване на автомобила просто позволяваше прекомерно огромно наклоняване на каросерията, даже когато беше включен режим „ Sport “.

При тегло от към 2267 кг това не би трябвало да е изненада. Дори модифицираният от AMG R63 не можеше да се движи задоволително динамично, с цел да се хареса на почитателите на ускоряване, съпроводено с пълнозвучен тон. Това не значи, че му липсваше мощ, на автомагистрала той беше много бърз, само че податлив към недозавиване.

Защо е обезсърчителен:

Склонност към недозавиване сбъркано пазарно позициониране сбъркан жанр

7. Mercedes-Benz T-класа 2023 година

Нов за моделната година 2023, Mercedes-Benz T-класа е още един пътнически автомобил въз основата на ван. В доста връзки той може да се смята за нравствен правоприемник на Mercedes-Benz Vaneo. Наличен на европейския пазар, той всъщност е насочена към автомобила версия на панелния ван Mercedes Citan.

Т-класата може да транспортира до 5 пасажери и е с размери 449 см дължина и 180 см височина. Задната плъзгаща се врата улеснява влизането и излизането на пасажерите откъм гърба. Сгъваемата задна седалка обезпечава по-голяма опция за транспорт на товари.

Интериорът е относително добре оборудван, с интеграция на смарт телефон, вградена в 7,0-инчов сензорен екран на информационно-развлекателната система. При все това, през 2023 година бихме се надявали на нещо малко по-голямо. Пиковата мощ се обезпечава от 1,3-литров бензинов мотор с турбокомпресор, който генерира много мизерните 129 к.с. и 240 Нм въртящ миг.

Шестстепенната механична скоростна кутия е стандарт, само че за тези, които я желаят, в листата с варианти е включена седемстепенна трансмисия с двоен съединител.

Защо е обезсърчителен:

Недостатъчна мощност Разочароващо дребен сензорен екран на инфоразвлекателната система Дизайнът прекалено много наподобява на баничарката, на която е основан

6. Mercedes-Benz A-класа 1997-2005 година

За разлика от днешния грациозен и моден Mercedes A-класа, първото потомство на модела беше напълно друго. Известен като W168, истинският модел на А-класата е пуснат на пазара през 1997 година, а производството му продължава до 2005 година Моделът имаше дизайн на хечбек и можеше да транспортира до петима пасажери.

При стартирането си на пазара А-класата беше много коренно предложение. Mercedes-Benz в никакъв случай не е създавал толкоз стилен и наличен автомобил, като вместо това се е фокусирал върху първокласни седани и елегантни спортни коли.

Моделът се оказа известен измежду купувачите, доста от които просто желаеха авторитет, обвързван с ръководството на автомобил с марката Mercedes.

Въпреки това W168 в никакъв случай не е бил подобаващ вид за феновете на скоростта. Малко след появяването си на пазара А-класата е подложена на „ тест с лос “ от Робърт Колин, шведски авто публицист. Целта е да се симулира какво би се случило при положение на завой за отбягване на заплаха, и Мерцедесът на процедура се прекатурва.

Това беше тъкмо този вид реклама, без която А-класата можеше да се оправи, и сигурно повлия на публичното мнение.

Защо е обезсърчителен:

Нестабилен в завоите Импотентен дизайн Доказано нвнадежден

5. Mercedes-Benz B-класа 2005-2011

Първото потомство Mercedes B-класа слиза от индустриалната линия през 2005 година Подобно на по-малкия си родственик А-класата, тя има сходен кутиест дизайн. Моделът е планиран да транспортира до петима пасажери и им дава малко повече пространство. Пътниците се възползват от високата линия на покрива на автомобила, която осигуряваше повече място за по-високите консуматори.

Със единствено пет места и без алтернатива за седем места, В-класата се продаваше по-трудно от доста от съперниците си. Неясното и нереагиращо кормилно ръководство беше постоянно срещана рецензия към В-класата и щеше да възпре феновете на скоростните режими от сключване на контракта.

Големият потенциал за транспорт на товари беше едно от най-големите преимущества на автомобила. При изправени задни седалки В-класата може да поеме 506 литра багаж. Този индикатор се усилва фрапантно, когато е оборудван с изключително потребната опционална функционалност, известна като седалки „ Easy-Vario Plus “, която разрешава на потребителите да демонтират както предните, по този начин и задните седалки. След разглобяване на седалките оставаше необятен багажник с размер 2184 литра.

Защо е обезсърчителен:

Нереагиращо кормилно управление Склонност към неизправности в електрическата система Проблеми с погрешно запалване на мотора

4. Mercedes-Benz 190 1982-1993 година

Mercedes-Benz 190 е пуснат за първи път през 1982 година и заема позиция в междинния клас в гамата седани на Mercedes. По създание това е предшественикът на актуалната C-класа. Моделът 190 тежи единствено 1171 кг, което значи, че е впечатляващо лек за своя размер.

Голяма част от каросерията е формирана от високоякостна листова стомана, което спомага за обезпечаване на структурна неотстъпчивост. За страдание, автомобилът е предразположен на разрушителна разяждане, а уплътненията на главата на цилиндрите могат да бъдат склонни към щета.

Моделът 190 притежаваше революционна конфигурация на шасито, като използваше ново многозвенно без значение задно окачване. За разлика от множеството други Mercedes-и от този интервал, 190 (W201) разчита на ръчно задействана ръчна спирачка, а не на крачен лост. Основната причина за това е увеличението на пространството в предната част на автомобила.

Защо е обезсърчителен:

Предразположен към корозия Уплътнението на главата на мотора може да се повреди и да докара до повреда Окачването е склонно към повреди, което води до неприятни возия и ръководство

3. Mercedes-Benz GL-Class 2006-2012

Представен през 2006 година, Mercedes-Benz GL-Class е планиран да заеме позицията на флагмански SUV в гамата на марката. Той може да се преглежда като пълноразмерен SUV, различен на S-класата.

GL-класата е показана най-вече за да притегли купувачите от Северна Америка, които избират по-големи коли, в сравнение с европейските пътища могат да поберат. Автомобилът се оферираше с настройка със седем места и беше планиран да се конкурира с известните локални модели.

GL-класата се различаваше от редица свои съперници с структурата на шасито си. Вместо да се употребява по-традиционната настройка „ каросерия върху рама “, е употребявано съвременно самоносещо шаси, което спомага за забележителното му олекотяване. Кабината е доста добре обзаведена, като в нея са употребявани първокласни дървесни и кожени материали, осигуряващи висок пазарен тип и чувство.

Защо е обезсърчителен:

Големият размер го прави тромав Склонност към бързо изхабяване на спирачките Неикономичните мотори оскъпяват употребата и поддръжката му

2. Mercedes-Benz SLK 1996-2004 година

Компактният Mercedes-Benz SLK е пуснат на пазара през 1996 година, а първото потомство на модела се създава до 2004 година Безспорно сгъваемият железен корав покрив на SLK бяха неговите 20-ита секунди популярност. Много малко коли на всеобщия пазар бяха оборудвани с този вид хидравлично задвижван покрив, което му оказа помощ да се отличи от конкуренцията.

Първоначално този премиум роудстър се оферираше с четирицилиндрови мотори, най-мощният от които беше 2,3-литров мотор с наложително пълнене, означен като „ Kompressor “. Агрегатът генерираше респектиращите 193 к.с. и позволяваше на SLK да се движи от 0 до 96 км/ч единствено за 7,2 секунди. Впоследствие е показан по-мощен 3,2-литров V6 мотор, който генерира впечатляващите 215 к.с. Моделът страда от неприятна надеждност, като корозията е изключително огромен и безценен проблем.

Защо е обезсърчителен:

Може да страда от ниска надеждност и корозия Сгъваемият покрив понижава пространството в кабината и товарния отсек Колата може да бъде неустойчива

1. Mercedes-Benz CLA 2013-2019

Компактният Mercedes-Benz CLA е стартиран като напълно нов модел през 2013 година Първото потомство на автомобила се създава до 2019 година и съставлява забавна опция на други немски седани. Едно от най-големите преимущества на CLA беше радикалната му осанка, която беше надалеч по-елегантна от тази на конкуренцията.

Моделът всъщност беше седан версия на А-класата, само че черпеше ентусиазъм от купетата на марката. Дневните LED светлини изглеждаха извънредно футуристично и като цяло бяха изключителна необичайност при колите през 2013 година

Мерцедес избра да употребява същия дизайн на купето като на елементарната А-класа и нямаше от какво да се оплаче. Мястото, където CLA остави разочаровани феновете на скоростните режими, беше гамата мотори.Налични бяха единствено четирицилиндрови елементи, а V6 можеше да изведе представянето на друго равнище и да обезпечи по-спортна нотка на мотора. Най-горещата налична версия беше CLA 250.

Защо е обезсърчителен:

Задвижване извънредно с четирицилиндрови мотори, без алтернатива за V6 Не е толкоз изтънчен, колкото другите седани на Mercedes-Benz Прекалено твърда возия`
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР