Тейлър Томлинсън ще бъде домакин на ново вечерно шоу, излъчвано

...
Тейлър Томлинсън ще бъде домакин на ново вечерно шоу, излъчвано
Коментари Харесай

Комедиантът Тейлър Томлинсън ще бъде водещ на новото късно вечерно шоу на CBS „След полунощ“. Ето какво трябва да знаете за нея.

Тейлър Томлинсън ще бъде хазаин на ново вечерно шоу, предавано по CBS, наречено „ After Midnight “, ново олицетворение на „ @midnight “ на Comedy Central, Стивън Колбърт, водещ на „ Късното шоу със Стивън Колбърт “, оповестено по време на шоуто му в сряда.

Колбърт първо сподели на публиката си, че ще има ново вечерно шоу и разказа идеалния водещ като някой „ занимателен, приветлив, млади, в контакт с онлайн трендовете и налични всяка вечер от седмицата. " Когато той изиска оферти от публиката, Томлинсън подвигна ръка и се пошегува, че може да бъде водеща. След няколко смешки напред-назад и въодушевена реакция от страна на публиката, Колбърт извика Томлинсън на сцената и я показа като формален водещ на новото шоу.

„ Моля, приветствайте най-новия хазаин на късно вечерта, Тейлър Томлинсън! “ Колбърт се развесели.

„ След среднощ “ ще бъде излъчен по CBS в 00:37 ч. ET и ще се излъчва поточно по Paramount+. Колбърт ще бъде един от изпълнителните продуценти на шоуто, съгласно известие за вести, дружно с други представители на CBS Studios, Funny or Die и Spartina Industries. Джо Файърстоун ще бъде основен сценарист на шоуто, а някогашният шоурънър на " @midnight " Джак Мартин ще служи като съ-шоурънър дружно с Ерик Пиърс.

„ @midnight “ беше неподготвено панелно шоу с игри, което се излъчваше по Comedy Central от 2013 до 2017 година и беше водено от Крис Хардуик.

„ Развълнувани сме да се съберем още веднъж с нашите другари от Funny Or Die “, сподели Колбърт в известието за новините, обявяващо новото шоу. „ Надявам се, че всяка вечер СЛЕД ПОЛУНОЩ ще бъде тъкмо толкоз неуместно, колкото е интернет всеки ден. Плюс това, истинският „ @midnight “ беше излъчен след „ The Colbert Report “, тъй че да посрещнеш това ново шоу в 12:30 се усеща като връщам се вкъщи. "

В какво друго е бил Тейлър Томлинсън?

Томлинсън, на 29 година, преди този момент направи талази със своите стендъп специфични промоции на Netflix „ Quarter-Life Crisis “ и „ Look at You “. Преди специфичното си присъединяване тя се появи в спортния сериал на NBC " Last Comic Standing " и в " The Comedy Lineup " на Netflix.

Томлинсън също беше хазаин на подкаст, наименуван „ Sad in the City “, който завърши през 2022 година и е в средата на национално турне.

Когато беше оповестена за водеща на „ След среднощ “, Томлинсън се пошегува, че това е първата „ същинска работа “, за която е била наета.

„ Занимавам се със стендъп от 16-годишна, което не е работа “, сподели тя на Колбърт. „ Няма работа!... И по този начин, като че ли това бяха в действителност занимателни няколко месеца, да вземем за пример, бях в TikTok, търсейки по какъв начин да съумея на изявление за работа – TikTok е Гугъл за деца – и като „ Как впечатлявате своите може би началник?' "

Колбърт сподели, че той и Томлинсън са говорили за Zoom предходната вечер, когато той й сподели, че тя ще бъде водеща на шоуто. Екранна фотография на диалога им улови шокираното лице на Томлинсън.

„ Когато влезете в Zoom и осъзнаете, че е трябвало да си изсушите косата и да си сложите повече грим “, пошегува се Томлинсън. „ Не знаех дали получих работата. Мислех, че ми се обаждат, с цел да ме разочароват елементарно. Не бях сигурен какво ще се случи. За мен това е лицето на нещо сходно – знаете по кое време си мислите, че ще те зарежат, само че те оферират вместо това? "

Една от последните смешки на Томлинсън беше да успокои публиката, която може да не е осведомена с нейната работа.

„ Аз съм на 29. Така че, в случай че не знаете коя съм, не се тормозете “, сподели тя. „ Едва се познавам! “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР