Тейлър Суифт спечели наградата за най-добро видео и песен на

...
Тейлър Суифт спечели наградата за най-добро видео и песен на
Коментари Харесай

Успех след успех: Тейлър Суифт грабна две от видео музикалните награди на MTV

Тейлър Суифт завоюва премията за най-хубаво видео и ария на годината на премиите за видео музика на MTV, два от няколкото трофея, за които се състезаваше като най-номинираният реализатор на церемонията, изпълнена със звезди, съобщи Ройтерс.

Суифт, която е в отмора от рекордното си турне Eras Tour, отиде с 11 номинации. 33-годишната звезда се състезаваше за реализатор на годината в категория, цялостна за първи път с напълно женска конкуренция - от Бионсе до Карол Джи и Доджа Кет.

Taylor Swift wins for Best Pop song at the for Anti-Hero.
— E! News (@enews)
" Anti-Hero " , разказът на Суифт за несигурността с припева на " It's me, hi, I'm the problem, it's me " (Това съм аз, здравей, аз съм казусът, това съм аз), ѝ донесе две от първите награди на шоуто . Певицата изглеждаше разчувствана при връчването на една от статуетките от членовете на момчешката група от 90-те години на предишния век NSYNC, групата, която завоюва премията за най-хубав поп видеоклип преди 20 години.

" Аз имах вашите кукли! " , сподели  Суифт към членовете на групата, измежду които са Ланс Бас и Джъстин Тимбърлейк. " Вие сте въплъщение на поп музиката. Така че да получа това от златните ви поп ръце, е прекалено много. "

" Анти-герой " взе участие и в конкуренцията за видеоклип на годината , трофей, който Суифт получи през 2022 година Този път тя се сблъска, наред с други, с конкуренция от химна за оцеляване на Майли Сайръс " Flowers ".

" Стрей кидс ", група, събрана посредством риалити шоу, завоюва премията за най-хубав кей-поп. 

‘Anti-Hero’ by Taylor Swift wins the award for Song Of The Year.
— The Eras Tour (@TSTheErasTour)
Изпълнителите на церемонията, която се организира в центъра " Пруденшъл " в Нюарк, Ню Джърси, бяха Деми Ловато, Лил Уейн, Оливия Родриго и водещата Ники Минаж.

Колумбийската поп певица Шакира беше отличена с  награда за изцяло творчество . След като извърши редица свои шлагери, измежду които " Hips Don't Lie " и " Whenever ", певицата насочи привет към своите почитатели. 

" Благодаря ви доста, че сте моята войска и ми помагате да повеждам всички мои борби " , сподели тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР