Тейлър Суифт спечели четири отличия, включително за изпълнител на годината,

...
Тейлър Суифт спечели четири отличия, включително за изпълнител на годината,
Коментари Харесай

Тейлър Суифт обра Американските музикални награди

Тейлър Суифт завоюва четири оценки, в това число за реализатор на годината, на Американските музикални награди и би реализатори като Дрейк, Ед Шийран, „Имаджийн дрегънс“ и Пост Малоун.

Tonight was absolutely unforgettable! What was your favorite performance of the night? #AMAspic.twitter.com/jJjxFOm2u3

— American Music Awards (@AMAs) 10 октомври 2018 година

Носителите на тези награди се дефинират от почитателите посредством онлайн гласоподаване.

„Тази и всяка друга премия, дадена ми довечера, са били гласувани от хората“, съобщи Тейлър Суифт и напомни, че скоро, на 6 ноември, американците ще гласоподават и на междинните избори за Конгрес.

Taylor Swift gets political at American Music Awards, encourages people to get out and vote. https://t.co/sFAS9BlcMDpic.twitter.com/diDM87hFIJ

— ABC News (@ABC) 10 октомври 2018 година

В неделя Суифт разгласи, че тя персонално ще гласоподава за претендента на демократите за Сената от щата Тенеси Фил Бредесън и по този начин наруши правилото си да не разисква нищо, обвързвано с политика.

Гласуването беше доста настояща тематика на раздаването на Американските музикални награди. Водещата на церемонията – носителката на „Златен глобус“ актриса Трейси Елис Рос, беше облечена с тениска, на която пишеше „Аз гласувам“, а комедийният артист Били Айхнър съобщи: „Това са най-важните избори в нашия живот“. Той прикани американците да дадат гласа си и да убедят приятелите си за гласоподават.

Суифт влезе в историята, като стана най-награждаваната жена в историята на това отличие с общо 23 Американски музикални награди.

Taylor Swift now holds the record for being the most awarded female artist in #AMAs history with 23 wins! ✨ pic.twitter.com/g7lxsbDOUB

— Taylor Swift News (@TSwiftNZ) 10 октомври 2018 година

Въпреки че тази година е с най-продавания албум и три шлагера номер едно, Дрейк не завоюва нито една премия. Карди Би получи три оценки, в това число за обичан хип-хоп/рап реализатор, което посвети на щерка си, родена през юли.

CONGRATS TO ALL OF THE 2018 #AMAs WINNERS!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР