Тейлър Суифт и Джо Алвин са се разделили след дългогодишна

...
Тейлър Суифт и Джо Алвин са се разделили след дългогодишна
Коментари Харесай

Окончателно: Тейлър Суифт и Джо Алвин се разделиха

Тейлър Суифт и Джо Алвин са се разделили след дългогодишна връзка. Новината идва по време на турнето на певицата в Съединени американски щати. Раздялата, за която първи оповестиха от Entertainment Tonight, се случва след голям брой клюки за годеж, които не един или два пъти бяха опровергавани от звездната двойка.

" Ако получавах пари всякога, когато прочета, че съм благоприятен, щях да съм много богат ", споделя преди време в изявление Алвин. " Истината е, че в случай че отговорът беше " да ", нямаше да кажа. А в случай че отговорът беше " не ", отново нямаше да кажа ". Тейлър Суифт и Джо Алвин започнаха връзката си през 2016 година Според източник на People при започване на връзките им Суифт е била " доста щастлива ". " Той е нейната канара. Връзката им е зряла и прелестна ", споделя тогава източникът.

По време на пандемията двамата стартират да работят дружно в региона на музиката, като Алвин написва няколко песни в албумите " Folklore " и " Evermore " под псевдонима Уилям Боуъри. " Folklore " получава премия " Грами " за албум на годината през 2021 година, а когато приема премията, Суифт споделя: " Джо е първият човек, пред който извършвам песните, които пиша. Беше ужасно дружно да пишем музика по време на карантината. ". Албумът " Evermore " е номиниран в същата категория година по-късно. " И двамата с Джо доста обичаме тъжни песни. Музиката постоянно ни е свързвала. ", споделя Суифт в изявление през 2020 година

" Заедно пишем най-тъжните песни. Просто доста ги обичаме. " В началото на връзката им артистът Джо Алвин настойчиво криеше, че излиза с певицата. " Разбирам хорското любознание за света, в който живеем и за живота на другите хора. Всъщност, не го разбирам, само че знам, че съществува. ", споделя Джо в изявление за Total Film. " Наясно съм, че хората желаят да знаят детайлности, само че мисля, че е по-добре да запазим нещата персонални. Предпочитам да приказвам за работата си. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР