Тейлър Суифт и Ариана Гранде водят с по 10 номинации

...
Тейлър Суифт и Ариана Гранде водят с по 10 номинации
Коментари Харесай

Обявиха номинациите за музикалните награди на MTV

Тейлър Суифт и Ариана Гранде водят с по 10 номинации за видео музикалните награди на MTV, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Двете певици си съперничат в осем категории, в това число за видеоклип на годината. " You Need to Calm Down " на Тейлър Суифт и " thank u, next " на Ариана Гранде са номинирани за най-голямата премия дружно с " Bad Guy " на Били Айлиш, " Old Town Road " на Лил Нас Екс и Били Рей Сайръс, " A Lot " на рапъра 21 Савидж и Джей Коул, " Sucker " на " Джонас брадърс ". На второ място по брой на номинациите е 17-годишната Били Айлиш с девет. В категорията за реализатор на годината нейни противници са Ариана Гранде, Карди Би, Шон Мендес, Холзи и " Джонас брадърс ". Лил Нас Екс, чийто шлагер " Old Town Road " изравни върха за най-вече седмици отпред на класацията за сингли Хот 100 на " Билборд " - 16, е с осем номинации.  Изненадващо Пост Малоун не получи номинация, макар че доминираше в стрийминг услугите и по радиото, както и в класациите на " Билборд " предходната година. Песента " Shallow " на Лейд Гага и Брадли Купър, която завоюва награди " Оскар " и " Грами ", получи две номинации - за ария на годината и най-хубаво съдействие. Корейската група Би Ти Ес има четири номинации, в това число и в новата категория на най-хубав Кей-поп.
 Тейлър Суифт Gulliver/Getty Images
Церемонията за разпределяне на видео музикалните награди на MTV е планувана на 26 август в Нюарк.  Феновете към този момент могат да гласоподават на уеб страницата vma.mtv.com. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР