Тейлър Суифт е на път да изнесе шест разпродадени концерта

...
Тейлър Суифт е на път да изнесе шест разпродадени концерта
Коментари Харесай

Една много успешна сделка: Как Тейлър Суифт разпали междусъседски страсти

Тейлър Суифт е на път да изнесе шест разпродадени концерта с 55 000 места и без повече спирки в района с помощта на извънредна договорка със Сингапур.

Правителството на Сингапур не разкрива детайлности за договорката, само че министър председателят на Тайланд твърди, че предишния месец на Суифт са били препоръчани 2,4 млн. паунда на концерт в подмяна на ексклузивността.

Singapore Prime Minister Defends Paying Taylor Swift To Not Perform In Neighboring Countries
— Forbes (@Forbes)
Във вторник министър-председателят на Сингапур Ли Хсиен Лун съобщи, че е контрактувано Суифт да направи единственото си шоу в района.

" Оказа се, че това е доста сполучлива договорка, не виждам в това злост " , сподели той на конференция в Мелбърн, където взе участие в районна среща на върха.

Преди това държавното управление на Сингапур съобщи, че е предоставило на Суифт безплатна помощ за присъединяване, без да загатва изискванията. Съобщението подразни прилежащите страни в района.

Миналия месец министър-председателят на Тайланд Сретха Тавсин съобщи, че има информация за съглашението, съгласно което Суифт няма да прави други концерти от турнето The Eras Tour в Асоциацията на страните от Югоизточна Азия.

All you had to do was stay...

Taylor Swift will perform six concerts in Singapore and the country's Prime Minister says the incentive for Swift to make Singapore the only stop in southeast Asia on her Era's World Tour was not a hostile act towards its neighbours.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР