Тейлър Суифт аплодира Травис Келс в мача на Kansas City Chiefs

...
Това е може би любовна история за NFL tight end
Коментари Харесай

Това е може би любовна история за NFL tight end Travis Kelce и Taylor Swift, които бяха видени в семейния апартамент на Kelce на мача в неделя между Kansas City Chiefs и Chicago Bears.

Певицата беше показана да аплодира Chiefs по време на предаването на FOX Sports, облечена в червено-бяло яке на отбора. Тя сякаш седеше до Дона Келси, майката на играча, чатеше и се смееше през целия мач на стадион Ароухед в Канзас Сити.

Проявата на подкрепа от страна на Суифт идва след седмици на спекулации – от различни телевизионни оператори на НФЛ и по-голямата част от Swifties – че тя и Келси се срещат. Въпреки че двамата не са потвърдили публично никаква романтична връзка, Kelce каза в интервю за ESPN миналата седмица, че намира фокуса върху него и Суифт за „смешен“.

 Тейлър Суифт на GEHA Field на стадион Arrowhead в неделя, присъствайки на мача на Kansas City Chiefs. Тейлър Суифт на GEHA Field на стадион Arrowhead в неделя, присъствайки на мача на Kansas City Chiefs. Джейсън Хана/Гети изображения

„Това е като старата училищна игра, наречена телефон, където всеки просто шепне в ухото на всеки“, каза той, добавяйки, че „всъщност никой не знае какво се случва“.

Спекулациите започнаха по-рано този месец, когато Келси каза в своя подкаст „Нови върхове с Джейсън и Травис Келс“, че се е опитал да промъкне телефонния си номер чрез гривна за приятелство, която е направил за Суифт по време на един от нейните концерти от турнето „Eras“.

Уви, той каза на брат си Джейсън, че е „разочарован“, когато научи, че тя не говори преди или след концертите си, защото „трябва да запази гласа си за 44-те песни, които пее“.

„И така, бях малко наранен, че не успях да й дам една от гривните, които направих за нея“, добави той.

Келце обаче, изглежда, опита още една игра.

В четвъртък, по време на разговора си с ESPN, Kelce каза: „Хвърлих топката в нейното поле и й казах:„ Виждал съм те да разтърсиш сцената в Arrowhead. Може да се наложи да дойдеш да ме видиш на сцената в Arrowhead и да видиш кой е малко по-осветен.“

„Ще видим какво ще се случи в близко бъдеще“, добави той.

Лиза Франс от CNN допринесе за тази история.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg