Тейлър Хъникът – баскетболна звезда на Университета на Калифорния, който

...
Тейлър Хъникът – баскетболна звезда на Университета на Калифорния, който
Коментари Харесай

Баскетболна звезда от НБА загина в престрелка с полицията

Тейлър Хъникът – баскетболна звезда на Университета на Калифорния, който е играл два сезона в НБА, бе открит мъртъв в събота след престрелка с полицията, заяви БНР, цитирайки Би Би Си.

Полицията на Лос Анджелис заяви, че обвинен, чието име не се показва, е умрял от огнестрелни рани, които самичък си предизвикал, откакто стрелял по нейни чиновници. Първоначалните известия бяха, че е прострелян от служител на реда.

Според US медии става дума за някогашният състезател на „ Сакраменто кингс “, който имал контракт с московския „ Химки “.

Майката на Хъникът извикала полицията, защото синът се държал „ несигурно и необичайно “. Преди това 27-годишният баскетболист се барикадирал в къщата в предградието Шърман оукс.

Инцидентът почнал в петък вечерта, като полицията реагирала на сигнал за „ мъж с револвер “. Противостоянието със силите на реда траяло съвсем до 4 ч сутринта локално време в събота, когато служители на реда влезнали в дома и разкрили Хъникът мъртъв.

Бившият му треньор от гимназията Борт Еското съобщи, че доколкото знае баскетболистът се прострелял. Той бил положително момче, само че имал някои проблеми. Хъникът се стремял към кариера в Русия, само че имал компликации да се приспособи към живота там.

„ Химки “ удостовери гибелта му в Туитър след диалог с сътрудника на баскетболиста.

Източник: novavarna.net

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР