Тейлър Фриц постигна най-големия успех в кариерата си, след като

...
Тейлър Фриц постигна най-големия успех в кариерата си, след като
Коментари Харесай

Изненада на Индиън Уелс: Тейлър Фриц грабна Мастърс титлата от Надал

Тейлър Фриц реализира най-големия триумф в кариерата си, откакто завоюва шампионата в Индиън Уелс. На финала американецът се наложи с 6:3, 7:6(5) над Рафаел Надал, който досега беше непобеден от началото на годината. За Фриц това е първа купа в шампионат от " Мастърс " сериите и общо втора като експерт.

И двамата имаха здравословни проблеми преди началото на мача, само че тези на Надал се оказаха по-сериозни. Испанецът не можа да показва най-хубавия си тенис поради болки в рамото, до момента в който Фриц контузи глезена си още в полуфинала против Андрей Рубльов. След триумфа през днешния ден той призна, че до последно не е бил сигурен дали ще успее да излезе на корта.

" Никога не съм изпитвал по-силна болежка преди мач, призна Фриц. - Ако знаех, че ще е такава борба, нямаше да изляза. Може би на камерите е изглеждало, че преувеличавам болката, само че не беше по този начин. Невероятно, е че завоювах тъкмо този шампионат. Мечтаех за това от дете. Досега не успявах да победя никой от огромните момчета в тениса. Надал имаше 20 следващи победи през годината и съм извънредно разчувствуван, че съумях да печеля против него ", добави разчувстваният Фриц.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР