Тетрадка с младата Емилия могат да изберат родители за малчуганите

...
Тетрадка с младата Емилия могат да изберат родители за малчуганите
Коментари Харесай

Страшен резил с Емилия! Подмлади се с 10 години заради сканд...

Тетрадка с младата Емилия могат да изберат родители за малчуганите си

Чалга певиците се завърнаха на кориците на ученическите тетрадки. През последните години учебни заведения, книжарници и родители бойкотираха детските помагали, на чиито корици има разголени представителки на кръшния род. Стигна се даже до апели " изгори чалга тетрадка - избави дете ". Нападките бяха главно, че предизвикателните певици развращават учениците с песните и държанието си. Изданията не се купуваха и това разумно докара до тяхното изгубване от пазара.

В началото на тази образователна година се следи съживяване от чалга тетрадките. Фолкпевицата Емилия е една от първите, които се престрашава още веднъж да пусне помагало с нейна фотография. Всъщност изданието не е ново, а стока от далечната към този момент 2012 година. Това е очевидно освен от описанието на продукта, само че и от фотографията на изпълнителката, на която е очевидно по-млада. За 2 лв. може да си купите тетрадка с 40 листа с необятни редове, написа " България през днешния ден ".

Помагалото се продава само онлайн, като би трябвало да доплатите за доставката с пощальон. Същите по величина тетрадки могат да бъдат открити в китайски магазини да вземем за пример на цени под левче, тъй че сумата е по-висока от нормално. Но завишаването е поради фотосесията с фолкпевица на корицата. Още преди години просветителното министерство изясни, че няма по какъв начин да ограничи продажбата на чалга тетрадки, като това може да се случи посредством издателствата и книжарниците. Отговорността беше ориентирана и към родителите, които разрешават децата им да имат такива издания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР