Тестовете са лесен и забавен начин да научаваме повече за

...
Тестовете са лесен и забавен начин да научаваме повече за
Коментари Харесай

ТЕСТ: Какво послание ще получите за лятото?

Тестовете са елементарен и занимателен метод да научаваме повече за себе си и скритите елементи от нашата душeвност. Настоящият тест пък се концентрира повече върху информацията, която би трябвало да доближи до вас, обвързвана с сегашния летен интервал.

Вижте трите животни и изберете едно от тях. То ще бъде знак на посланието за лятото, което би трябвало да доближи до вас:
Ястреб
За да могат нещата във вашия живот да се трансформират, би трябвало да извършите място на новото да влезе. Новото може да се показва в доста разнообразни неща – нова система от вярвания, огромна смяна, нов развой (нов метод на хранене например). Новото може да бъде и цялост от неща, само че всичко е обвързвано с измененията, които желаете да създадете в живота си. За да преобразувате обаче своя живот, вие би трябвало да пуснете всичко, което към този момент няма място в него – привички, хора, места. Бъдете почтени със себе си, тъй като колкото по-скоро премахнете остарялото и непотребното, толкоз по-бързо ще започнете да трансформирате живота си в нещо по-добро.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР