Тестовата програма на Ойт Танак днес беше нарушена от спукана

...
Тестовата програма на Ойт Танак днес беше нарушена от спукана
Коментари Харесай

Танак спука гума на тестовете в Алпите

Тестовата стратегия на Ойт Танак през днешния ден беше нарушена от спукана гума, чиято промяна се забави, защото се оказа, че механиците на М-Спорт не са поставили никакви принадлежности в колата на международните първенци за 2019 година. Рали “Монте Карло 2023 ” ще е първото съревнование на Танак при завръщането му в М-Спорт, откакто в края на 2022 той напусна Хюндай една година преди края на контракта му с корейците.

Тестът на М-Спорт западно от Гап стартира в събота, като по половин ден караха Пиер-Луи Лубе, който стартира първи, а по-късно в Пума Rally1 седна Танак, който кара до вечерта, в това число и на мрачно, с цел да се симулират изискванията на първите две прави от ралито в четвъртък, 19 януари.

Вчера през целия ден в колата беше Лубе, а през днешния ден през целия ден получи Танак, само че загуби време поради спуканата гума, като естонецът кара на изсъхнало, а през вчерашния ден френският му сътрудник беше заловен от дъжд за най-малко няколко минавания по тестванията трасе, на което през уикенда се събраха много почитатели.

Високите температури в Алпите през януари дават обещание мокри вместо заледени пътища, само че за утринните минавания може да има неприятни изненади за екипажите по високите места, където през нощта ще се е образувал черен лед. Най-вероятно няма да има стадии със снежна завивка.
 75 поръчки за рали “Монте Карло 2023 ” 75 поръчки за рали “Монте Карло 2023 ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР