Тест: Изберете своята птица и разберете какво лято ви очаква! Всички

...
Тест: Изберете своята птица и разберете какво лято ви очаква!
Всички
Коментари Харесай

Тест: Изберете своята птица и разберете какво лято ви очаква!

Тест: Изберете своята птица и разберете какво лято ви чака!

Всички сме слушали в приказките и песните, че някъде на този свят съществува магическа птица, която има силата да извърши всяко предпочитание. Някои споделят, че тази птица е небесносиня, а други споделят, че е огненочервена. Днес ви представяме един забавен тест. Представете си, че се разхождате из градината и намирате скрито, умерено място. В непосредственост има дърво, на което са кацнали тези четири птици. Изберете една от тях и разберете какво има да ви каже за вашето лято!

Птица номер 1
Тази птица ви носи подарък под формата на позитивна сила, която ще ви следва през идващия месец. От друга страна, ще бъдете доста щастливи в кариерата си. Свободно направете това, за което сте имали подозрения! И най-важното, не забравяйте да се вслушате в себе си!

Птица номер 2
Вие избрахте птицата на любовта. Тя ви носи огромно благополучие в любовта и наслада, по-голяма от всеки път. Вие просто ще намерите общ език с вашия сътрудник, другари и сътрудници и елементарно ще се съгласувате с всички. Помислете за сантиментално пътешестване идващия месец!

Птица номер 3
Вие избрахте най-обикновената птица от картинката. Всичко, което може да ви даде, е нейната ария. И с цел да бъдем почтени, нямате потребност от нищо повече. Всъщност вие към този момент имате магията в себе си и можете да вършиме каквото пожелаете. Вие сте родени под щастлива звезда, просто би трябвало да повярвате в себе си.

Птица номер 4
Тази птица ви носи огромно благополучие. През идващия месец ще бъдете щастливи във всяка област от живота си. Интуицията ще ви помогне да се движите в вярната посока и нищо не може да ви попречи да извършите желанията си. Също по този начин, скоро ви чака приятна изненада.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР