Tesla вече бърка дълбоко в джобовете си, за да предлага

...
Tesla вече бърка дълбоко в джобовете си, за да предлага
Коментари Харесай

Tesla бърка в джоба си, за да продава електромобилите на компанията в Китай

Tesla към този момент бърка надълбоко в джобовете си, с цел да предлага отстъпки от цената на своите електрически транспортни средства в Китай в края на това тримесечие. Китай е номер 1 пазар за Tesla и представянето му въздейства доста върху общите финансови резултати.

Подобно на други пазари, Tesla постоянно предлага отстъпки към края на тримесечието, с цел да се опита да продаде допустимо най-вече от стоката си.
 Германски град се надигна против проектите на Tesla за разширение на гигафабрика
Германски град се надигна против проектите на Tesla за разширение на гигафабрика

Мнозинството от жителите на Грюнхайде в Бранденбург гласоподаваха срещу предложенията за създаване на нова инфраструктура

Според анализатори Tesla наподобява бърка по-дълбоко в джобовете си, с цел да усили търсенето в края на това тримесечие в Китай.

Спорец Weibo, локална платформа за обществени медии в Китай, Tesla е разгласила нови отстъпки за моделите си в Китай, годни, в случай че клиентите одобряват доставка преди 31 март.

Tesla заявява, че отстъпките са " до 34 600 RMB ", което е почти 4 800 $.
 Tesla договаря с Италия за стореж на цех в страната
Tesla договаря с Италия за стореж на цех в страната

Италия желае да диверсифицира своята автомобилна промишленост

Има и други тласъци като при покупка на автомобил със задно задвижване на Model Y клиентът може да се възползва от застрахователна дотация от 8000 юана, като закупи съответната автомобилна застраховка посредством кооперативна застрахователна организация.

Това са огромни отстъпки, като се има поради какъв брой транспортни средства Tesla доставя в Китай. Брутните й облаги непрестанно понижават повече от година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР