Tesla обяви, че през 2025 г. ще започне да произвежда

...
Tesla обяви, че през 2025 г. ще започне да произвежда
Коментари Харесай

Tesla ще започне да поставя допълнителна тягова батерия в багажника на Cybertruck

Tesla разгласи, че през 2025 година ще стартира да създава спомагателна батерия, с цел да усили пробега на своя електрически пикап Cybertruck. Допълнителната батерия, която ще коства към 16 000 $, ще усили пробега с 208 км. Това ще бъде потребно за тези, които би трябвало да изминават дълги дистанции.

Допълнителният акумулаторен блок, който производителят назовава „ удължител на пробега„, ще съставлява пакет от акумулаторни акумулатори, който ще се инсталира в товарното поделение на пикапа. Той ще заема към една трета от неговото пространство. Инсталирането и демонтирането на батерията ще се прави само в сервизните центрове на Tesla, заради нейната тежест и нуждата от обезопасяването ѝ за безпроблемна употреба.

В взаимозависимост от конфигурацията на автомобила, новата батерия усилва пробега на двумоторната версия на Cybertruck от 544 км на 752 км, до момента в който тримоторният Cyberbeast ще може да измине до 704 км с едно зареждане вместо досегашните 512 км.

За притежателите на коли, които закупят тази батерия, Tesla предлага предпочитано обслужване в сервизите на компанията.

Tesla също по този начин спря да приема предварителните поръчки за Cybertruck в Съединени американски щати и в този момент клиентите могат да закупят автомобила непосредствено посредством конфигуратора. Чрез него е допустимо да се снабдят с автомобила в границите на един месец. Със стартирането на новия конфигуратор станаха известни и спомагателни детайлности за „ разширителя на пробега “, в това число удостоверение на цената му и плануваните дати за старт на производството.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР