Тесен планински тунел е единственият начин да се стигне до

...
Тесен планински тунел е единственият начин да се стигне до
Коментари Харесай

"Снежна слепота" от Рагнар Йонасон на българския пазар

Тесен планински тунел е единственият метод да се стигне до Сиглюфьордюр - идилично рибарско градче в най-северните елементи на Исландия, където хората не заключват вратите си, а животът има личен темп. Новото попълнение в полицейския сектор там е младият служител на реда Ари Тор Арасон.

Идилията е разрушена, когато млада жена е открита в безсъзнание в снега, а прочут публицист среща гибелта при мистериозни условия. Ари стартира следствие в сърцето на една общественост, в която не може да се довери на никого, а тайните и лъжите са метод на живот.



Миналото се преплита с сегашното, до момента в който клаустрофобичното напрежение в снежната стихия нараства. Заслепен от снега, Ари е тласкан все по-дълбоко в личната си мрачевина, а един палач към момента е на свобода…

Романите на Рагнар Йонасон са оповестени допълнително от 40 страни и са продадени в над 1.5 милиона копия. Снежна слепота е определен за един от 100-те най-хубави престъпни романи на всички времена от Blackwell Group. Рагнар е юрист, банкер, публицист, академични учител и преводач, превел от 17-годишна възраст 14 от творбите на Агата Кристи на исландски.

Дата на издаване: 10.11.2020
Цена: 15.99 лева
ISBN: 978-954-389-581
Корици: Меки 13х20
Стр.: 256
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР