Терзийска взе сет на Парментие, но загуби в ПоатиеБългарската тенисистка

...
Терзийска взе сет на Парментие, но загуби в ПоатиеБългарската тенисистка
Коментари Харесай

Терзийска взе сет на Парментие, но загуби в Поатие

Терзийска взе сет на Парментие, само че загуби в Поатие
Българската тенисистка Джулия Терзийска се показа почтено против 55-та в света Полин Парментие от Франция, само че загуби мач от първия кръг на шампионата в Поатие с награден фонд 80 хиляди $ с 1-6, 7-5, 4-6.

Терзийска записа три победи в квалификациите, с цел да влезе в главната скица на конкуренцията, само че жребият ѝ отреди да се изправи против първата сложена още в първия кръг. Българката стартира нерешително и позволи два пробива в първия сет, в който съумя да вземе единствено един гейм. Във втората част Терзийска стабилизира играта си и бе изключително солидна на личен сервис, като осъществя пет аса и загуби едвам три от 27 точки при подаването си. Тя съумя да реализира един пробив в 11-ия гейм на сета, след което го затвори на сервис и вкара мача в трети сет. В него опитът и класата на Парментие си споделиха думата и тя съумя да стигне до един пробив, което ѝ бе задоволително, с цел да затвори мача час и 38 минути игра.

По този метод Терзийска завърши с присъединяване си във френския град, само че с достигането до главната скица си обезпечи пет точки за актива си в международната класация. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР