Тервел Замфиров спечели титлата в паралелния слалом на Откритото първенство

...
Тервел Замфиров спечели титлата в паралелния слалом на Откритото първенство
Коментари Харесай

Тервел Замфиров изпревари Радослав Янков и взе титлата в паралелния слалом на Откритото първенство на България по сноуборд

Тервел Замфиров завоюва купата в паралелния слалом на Откритото състезание на България по сноуборд в Банско. 18-годишният гений Замфиров, който беше най-бърз в квалификациите, изпревари на финала Радослав Янков и взе реванш за загубата си от огромната звезда на българския сноуборд Янков в разногласието за златото през вчерашния ден в паралелния великански слалом.

Българите окупираха подиума, откакто в разногласието за бронза международният първенец за младежи в дисциплината Петър Гергьовски надви над сънародника си Александър Кръшняк.

В конкуренцията при дамите състезателките на Чехия преобладаваха и обраха оценките. На финала Адела Кецликова завоюва против Софи Биегелова. С бронза се окичи Хана Отипкова. 
 
В класацията за националния шампионат златото взе Живка Узунова, която се подреди на пето място в общото класиране. Националната шампионка в паралелния великански слалом от през вчерашния ден Йорданка Андонова приключи втора от българките и шеста в генералното нареждане, а Савина Димитрова взе бронза от шампионата на България, откакто приключи осма в крайното класиране.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР