Тервел Пулев загатна, че скоро може да излезе на ринга

...
Тервел Пулев загатна, че скоро може да излезе на ринга
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Искам по-силен съперник!


Тервел Пулев загатна, че скоро може да излезе на кръга против по-сериозни противници и то пред българска аудитория. Бронзовият олимпийски медалист от Лондон завоюва 7-ата си победа с нокаут при експертите. Той победи Артьом Чарнякевич от Беларус.

Бронзовият медалист от Лондон 2012 пречупи беларусин във втория рунд.

" Не беше кой знае какъв брой мощен съперникът. За нас беше значимо да го изиграем шампионски. Имаше много пролуки, възползвах се от тях. След първия рунд на непрекъснати чисти удари, той не устоя ", изясни Тервел и продължи: " Намеренията ни са да играя против много по-силни противници, само че това би трябвало да стане на по-големи гали, които имаме желание да организираме тук, в България, тъй като очевидно, че би трябвало да играя против боксьори от по-високо равнище.

Предстоя да разясня със " Зауерланд " и да поема съответна посока. Все още нямам какво да кажа по този въпрос. Надявам се през 2018 година да се ориентираме към някоя купа, а за какво не и да печеля. През 2017 година трябваше да привикна с професионалния бокс. Смятам, че през 2018 година ще ме чакат нови провокации и ще е по-трудно "./ fakti.bg

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР