Тервел Пулев спечели седма победа в седмия си мач на

...
Тервел Пулев спечели седма победа в седмия си мач на
Коментари Харесай

Тервел Пулев спечели седма победа на професионалния ринг

Тервел Пулев завоюва седма победа в седмия си мач на професионалния кръг. Българският боксьор не срещна никакви проблеми с анонимния беларусин Арцьом Чарнякевич и завоюва с механически нокаут във втория рунд.

За Пулев това беше трети мач за по-малко от месец и половина. 34-годишният българин победи украинеца Артьом Редко на 11 ноември, а седмица по-късно се оправи с грузинеца Михаил Куцушвили.

Общо през годината той изигра пет дуела, като две от успехите му пристигнаха след рухване на съперника от кръга. Всяка една от досегашните седем победи на бронзовия медалист от Лондон 2012 беше реализирана с нокаут, като четири от тях бяха механически.

Чарнякевич позволи девета поредна и общо 21-а загуба. 31-годишният беларусин е спечелил едвам три от 24-те си мача на професионалния кръг. В последните си двадесет срещи той е записал 19 провали.

" Някои хора споделя, че мачовете, които ги върша сега, не са с задоволително мощни съперници. Аз пък мисля, че последователно си добивам опита и самочувствието точно с такива срещи. Няма по какъв начин да играя против някой от топ 10 в началните си мачове ", сподели Пулев при започване на декември, когато към момента не знаеше кой ще бъде противникът му довечера.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР