Тервел Пулев постигна 18-ата си победа на професионалния ринг.В двубой

...
Тервел Пулев постигна 18-ата си победа на професионалния ринг.В двубой
Коментари Харесай

Тервел Пулев с впечатляваща победа в САЩ

Т ервел Пулев реализира 18-ата си победа на професионалния кръг.

В дуел в тежка категория в Коста Меса в щата Калифорния 40-годишният Пулев победи американеца Дионардо Майнър по точки с цялостно съдийско единогласие - 59:54, 60:53, 60:53. 

В първите минути на багра 34-годишният Майнър бе много деен. Играещият с противоположен гард американец опитваше да търси всяка опция за офанзива, само че бързо се умори и Пулев незабавно употребява момента, с цел да поеме самодейността. 

Предимството на българина, изключително във втория и третия рунд, бе доста съществено, като в средата на третия той съумя да прати противника си и в първия нокдаун в мача. Майнър мъчно стоеше на краката си и постоянно навеждаше глава, с цел да парира офанзивите на бронзовия медалист от Олимпийските игри в Лондон и да си даде време за отмора. 

Kubrat Pulev contra Andrzej Wawrzyk este jueves en California Tervel Pulev regresa por segunda vez en 2023 para medirse a Dionardo Minor en una batalla de peso pesado en una cartelera que encabezará su hermano mayor
— NotiFight (@NotiFight)
Последен опит да промени нещо Майнър направи в четвъртия рунд, само че тази му интензивност не докара до смяна в салдото на силите. 

В последните два рунда от плануваните шест Тервел Пулев бе цялостен стопанин на кръга и въпреки да не съумя да нокаутира съперника си, не остави никакво подозрение, че повече заслужава успеха.

След успеха Тервел Пулев има баланс от 18 победи (14 с нокаут) и единствено една загуба. Дионардо Майнър е с със седем победи, четири загуби и два равни мача.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР