Тервел Пулев постигна 18-ата си победа на професионалния ринг. В

...
Тервел Пулев постигна 18-ата си победа на професионалния ринг. В
Коментари Харесай

Тервел Пулев надигра американеца Дионардо Майнър

Тервел Пулев реализира 18-ата си победа на професионалния кръг. В дуел в тежка категория в Коста Меса в щата българинът победи американеца Дионардо Майнър. 40-годишният Пулев завоюва по точки с цялостно съдийско единогласие – 59:54, 60:53, 60:53.

В първите минути на багра 34-годишният Майнър беше много деен. Играещият с противоположен гард американец опитваше да търси всяка опция за офанзива, само че бързо се умори. Пулев незабавно употребява момента, с цел да поеме самодейността. Предимството на българина, изключително във втория и третия рунд, беше доста съществено. В средата на третия той даже съумя да прати противника си и в нокдаун.

Майнър опита смяна в четвъртия рунд, само че нямаше сили да я реализира. В последните два рунда от плануваните шест Тервел Пулев беше цялостен стопанин на кръга.

„ Труден мач. Противникът беше доста мощен физически, остроумен, дебнеше момента. Когато можеше да точкува, го правеше. Стараех се да нанасям чисти удари. Показах, че съм по-добрият боксьор. Очаквах той да бъде доста нападателен първоначално и това не ме изненада. Засега нямам подготвен вид за идващ противник, уповавам се скоро да играя и в по-голям мач “, сподели Тервел Пулев пред bTV.

След триумфа той има баланс от 18 победи (14 с нокаут) и единствено една загуба. Дионардо Майнър е с със седем победи, четири загуби и два равни мача.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР