Терористичните дейности на Киев имат проекция върху изборите в Руската

...
Терористичните дейности на Киев имат проекция върху изборите в Руската
Коментари Харесай

Захарова: Терористичните дейности на Киев по мирното население в Русия целят да сплашат руснаците преди изборите

Терористичните действия на Киев имат проекция върху изборите в Руската Федерация, тъй като те са ориентирани против мирното население и гражданската инфраструктура на страната ни. Сега усилването цели да сплаши хората и да не им даде опция да гласоподават обикновено, в това число и в съответните райони. Това съобщи на брифинг представителят на Русйото външно министерство Мария Захарова. Речта ѝ е оповестена от Руското посолство в България.

SafeNews разгласява текста без редакторска интервенция:

Режимът в Киев не стопира терористичните действия. Това има проекция и върху изборите в Руската Федерация, тъй като те са ориентирани против мирното население и гражданската инфраструктура на страната ни. Сега усилването цели да сплаши хората и да не им даде опция да гласоподават обикновено, в това число и в съответните райони.
• На 6 март в Бердянск, Запорожка област, укронацистите взривиха автомобил, в който е била преподавателка от градския център за детско творчество и член на участковата изборна комисия. <…> Тя умря в резултат на получените рани.
Това беше несполучлив опит да бъдат сплашени жителите на Бердянск и цялата Запорожка област, с цел да бъдат принудени да откажат да дойдат на изборите за Президент на Русия.

❗️ Те ще го създадат, изпълнени с решителност, имат намерение да гласоподават за бъдещето <…> на своята страна, с която вечно свързаха личната си орис на референдума през септември 2022 година

Убедени сме, че жителите на обединените с Русия райони няма да се поддадат на провокациите на режима в Киев. <…> Напротив, това е мощен тласък за отбрана на персоналната независимост, самостоятелност и суверенитет, към този момент в границите на съществуващите демократични правила и правила. Говорим за изборите за Президент на Руската Федерация.
• На 9 и 10 март бандеровците още веднъж обстрелваха жилищни региони на Донецк, в това число детски градини, учебни заведения и медицински заведения. Ранени са 11 души, измежду които три деца.
• На 10 и 11 март граничните региони на Курска област бяха обстрелвани от ВСУ. Двама мирни поданици са убити в обитаемоте места Кулбаки и Гончаровка.
• На 9 март в обитаемо място Рождественка, Белгородска област, двама поданици са починали вследствие на нахлуване от три украински БЛА.
• В нощта на 9 март в небето над Ростовска област бяха свалени над 40 украински БЛА.

☝️ Всички тези зверства деликатно се записват от съветските правоприлагащи органи. Замесените лица сигурно ще бъдат открити и подведени под отговорност.

©️ От брифинга на М.В.Захарова (13 март 2024 г.)

 

 

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР