Терористичната атака в Крокус край Москва се оказа една от

...
Терористичната атака в Крокус край Москва се оказа една от
Коментари Харесай

Руснаците са шокирани от поведението на Алла Пугачова

Терористичната офанзива в " Крокус " край Москва се оказа една от най-тежките в актуалната история на страната. Загиналите са над 140 души, точният им брой ще бъде открит след разчистването на руините.

Руските звезди, които постоянно изнасят концерти на това място, бяха изумени от случилото се. Мнозина изричат своите съболезнования и изпращат пари на благотворителни организации в помощ на жертвите. Не всички обаче съумяха да кажат нещо за случая.

Руснаците да вземем за пример бяха шокирани, че предходната разговорлива Алла Пугачова не сподели нито дума в обществените си мрежи за нещастието. 

Последният пост на певицата е отдаден на кончината на Александър Ширвинд на 16 март. Съпругът й от своя страна поддържа руснаците, като им пожела сили да се оправят с бедствието. 

" Ужасяваща покруса в Крокус. Нямам думи ", написа Галкин, който е разгласен за чуждестранен сътрудник от съветските управляващи.

След мълчанието на Пугачова хората нападнаха страницата й с възмутени мнения. Хората не схващат за какво именитата певица не направи изказване по този въпрос даже три дни по-късно.

" Няма причина да се връща в Русия, отношението е потвърдено “,

" Това страшилище няма разбиране за човещина, има единствено наши и другите “,

" Дори не изрази съболезнованията си на народа на своята страна. Дъното "

" От този ден нататък вие не сте национален актьор, вие не сте жител, вие сте нищо за нас. Желая ви дълъг живот и в никакъв случай, чувате ли, в никакъв случай да не се връщате в Русия ", – възмущават се в обществените мрежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР