Терористът от Керч Владислав Росляков е изповядвал нацистки убеждения и

...
Терористът от Керч Владислав Росляков е изповядвал нацистки убеждения и
Коментари Харесай

Терористът от Керч бил голям фен на Хитлер, готвел се да убие стотици

Терористът от Керч Владислав Росляков е изповядвал нацистки убеждения и е бил огромен почитател на Хитлер. Това излиза наяве от нещата, които е разгласил в обществените медии. В интернет той се е представял и с семейството Райх. Според други свидетелства Владислав Росляков се е изявявал и като еретик, готвел се да убие стотици.
``
реклама

Както Блиц съобщи, след терористичния акт той се е прострелял, тялото му е било открито на втория етаж на техническия лицей. 

Медиите разкриват още, че самият Владислав също се е обучавал там, бил е признат през 2015 година. 

По последни данни починалите към този момент са над 18, към 50 души са ранени. Броят им непрестанно се усилва. 


Една от последните изявления на Росляков на страницата му в обществените мрежи

На мястото на терористичния акт не престават да работят избавителните служби, лекари и служители на реда. Изясняват се детайлите от произшествието. Със сигурност към този момент е открито, че взривното устройство е било натъртено с осколки за да нанесе най-много провали. Предполага се, че Владислав е възнамерявал най-малко няколко седмици нападението в колежа. Според показанията на очевидците той е имал най-малко трима съучастници.

Самият Росляков получава позволение на 8 септември за пушка 12-ти диаметър, няколко дни преди нападението е купил към нея 150 патрона. Бил е квалифициран да убива и да стреля на месо - тъкмо, както го разказват ужасените очевидци, съумели да оцелеят в касапницата.

Според някои медии нападателите са били общо четирима, като другите трима са хванати живи. По-рано телеграм-каналът Mash популяризира две фотоси на Владислав Рослаков. От тях се вижда по какъв начин той влиза в колежа с яке, а по-късно е по фланелка с къси ръкави и оръжие в ръце.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР