ТЕРОР! Взрив в училище в Крим уби 10 души Директорът

...
ТЕРОР! Взрив в училище в Крим уби 10 души Директорът
Коментари Харесай

Откриха второ взривно устройство в кървавия колеж в Керч

ТЕРОР! Взрив в учебно заведение в Крим умъртви 10 души Директорът на колежа в Керч: Пълно е с трупове на деца Първа СНИМКА на касапина от Керч, убивал наред деца в колежа ИЗВЪНРЕДНО! Терористът от Керч се е самоубил Терористът от Керч почитател на Хитлер, желал да убие стотици Ужас! Жертвите на терора в Керч станаха 18

Второ взривно устройство е намерено в колежа в Керч, където 18 души починаха, а други над 50 бяха ранени, откакто 18-годишен юноша откри пукотевица, а по-късно възпроизведе детонация на територията на образователното заведение. Към момента не се оповестява къде тъкмо е намерено взривното устройство.

Междувременно в някои медии се появиха информации, че 18-годишният Владислав Росляков е устроил кървавата кланица поради нещастна обич. Запознати не изключват да е нахлух в колежа, с цел да откри момичето, която го е отхвърлило и да му даде добър урок.

Според някои данни младежът и момичето са се срещали към 5 месеца, само че след това тя го е зарязала.

Отхвърленият Ромео дълго време е подготвял нападението. Месец преди кървавата баня той е получил позволение за владеене на 12-калиброво оръжие, а няколко дни преди съдбовната сряда си е купил 150 патрона.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР