Терминатор: Генезис“ с Емилия Кларк (Game of Thrones) и Арнолд

...
Терминатор: Генезис“ с Емилия Кларк (Game of Thrones) и Арнолд
Коментари Харесай

TV1000: `Терминатор` и предизвестен Хелоуин |




„ Терминатор: Генезис “ с Емилия Кларк (Game of Thrones) и Арнолд Шварценегер (The Terminator)

От понеделник, 18 октомври, в 20:20

Когато Джон Конър (Джейсън Кларк), водач на съпротивата, изпраща сержант Кайл Рийс (Джай Къртни) назад в 1984, с цел да защищити Сара Конър (Емилия Кларк) и да опази бъдещето, непредвиден процес на събитията раздира времевата линия.

Сержант Рийс се оказва в нова и непозната версия на предишното, където среща необикновени съдружници, в това число Пазителят (Арнолд Шварценегер), рискови нови врагове и непредвидена нова задача: Да рестартира бъдещето…



„ Телепорт “ с Хейдън Кристенсен (Star Wars) и Самюъл Л. Джаксън (Avengers: Age of Ultron, Kingsman: Secret Service, Captain Marvel…)

От понеделник, 11 октомври, в 21:10 ч.



След огромния си екшън-хит " Мистър и Мисис Смит " режисьорът Дъг Лаймън се обръща към научната фантастика. " Телепорт " споделя за младия Дейвид (Хейдън Кристенсен), който има способността да се телепортира. Той желае да отмъсти за гибелта на майка си и в същото време би трябвало да се измъкне от лапите на специфичните служби. А също и да уреди своите връзки с останалите телепортери, тъй като той не е единственият... Дейвид се оказва замесен във война сред собствен " сътрудник " и " Aрлекините " - злокобна група, основана да ги унищожи.



Рубрика: Месец на ужасите - Всяка вечер през октомври в 23:00

През октомври е Хелоуин, тъй че се подгответе за най-страшната нощ в годината с едномесечен маратон на ужасите всяка вечер. Това е месец на настръхналите кожи, тръпките от смут и предизвикващото кошмари кино... в това число:

„ Кралицата на прокълнатите “ – 5 и 27 октомври от 23:00 и всички епизоди на:
„ Хотел на ужасите “
„ Пещерата “
„ Предизвестена гибел “ и още...




„ Кралицата на прокълнатите “ с Аалия (RIP), по The Vampire Chronicles на Ан Райс

От 5 октомври, в 23:00

Аaлия извършва основната роля в основания на “Вампирски летописи ” на Ан Райс филм. Стюарт Таунзенд се въплъщава в Лестат – вечноживият антигерой, прочут от екранната акомодация на “Интервю с върколак ” (там в осъществяване на Том Круз).

Този път Лестат е рок звезда. И неговата опияняваща готическа музика се прокрадва в света и възражда желанията на всемогъщата Акаша. Заедно, тя и Лестат, могат да ръководят постоянно. Но зараждащо се въодушевление може да попречи на това царуване: Лестат е заслепен от смъртно момиче от плът и кръв.



„ Майка “ с Дженифър Лорънс (The Hunger Games) и Хавиер Бардем (Skyfall)

2017 година Част от спортната стратегия на кинофестивала във Венеция е новото предложение на Дарън Аронофски – Майка!. Психологическият трилър с Дженифър Лорънс, Хавиер Бардем, Ед Харис и Мишел Пфайфър към този момент е скандализирал феновете по целия свят с филмовия откъс, който дебютира при започване на август. Връзката на двама съпрузи (Бардем и Лорънс) е сложена на голямо тестване, когато неканени посетители (Харис и Пфайфър) се нанасят в дома им и нарушават спокойния им живот.

Вижте останалото по TV1000 от 18 октомври, в 23:00


„ Предизвестена гибел “ с Наоми Уотс (King Kong)
Събота, 30 октомври, в 23:00

Всичко стартира като следващата градска легенда. Една видео касета, изпълнена с кошмарни облици, и един телефон, който предизвестява на оня, който я е гледал, че след седем дни ще почине.

Журналистката Рейчъл Келър /Наоми Уотс/ гледа скептично на тази история, до момента в който не умират четирима младежи, тъкмо една седмица откакто са гледали касетата. Това принуждава журналистката да намери въпросното видео и да разнищи мистерията към предизвестената гибел.

„ Предизвестена гибел “ 2
Неделя, 31 октомври, в 23:00

Надявайки се да оставят ужасяващите прекарвания в Сиатъл зад тила си, Рейчъл и синът й се местят в дребен град. Рейчъл стартира да написа за локалния вестник, където научава за необяснимо убийство…

Любопитен факт: Режисьор на първата част е Гор Вербински (режисирал истинските три елементи на „ Карибски пирати “), до момента в който на втората част – японеца Хидео Наката.

TV1000 предлага още: „ Клетката “ – с Дженифър Лопес и Винсънт Д’Онофрио
13 и 23 октомври от 23:00



За програмата на TV1000 следете
Следете и
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР