Терминът „сродна душа“, макар и със сигурност отворен за тълкуване,

...
Терминът „сродна душа“, макар и със сигурност отворен за тълкуване,
Коментари Харесай

Пазете се от тези 3 грешки, които отблъскват сродната душа

Терминът „ сродна душа “, въпреки и сигурно отворен за пояснение, в доста случаи се отнася до „ единствения човек, с който ще прекарам остатъка от живота си в блажено благополучие “.
Но преди да съумеете да намерите най-подходящия за вас сътрудник, би трябвало да сте наясно с 3 неточности във връзката и огромните трудности, които отблъскват евентуалната ви сродна душа от вас.

1. Вие възприемате и желаете да повярвате, че мечтаният от вас сътрудник е вашата сродна душа
Това поражда очакване, че гореспоменатото определение за душата близнак се ползва за връзките ви с индивида, с който преди малко сте почнали да излизате.

2. Имате накриво усещане за любовта
Очакванията за чаровния принц ви карат да приемате и толерирате противоположностите на една здрава, любяща връзка - принуждение, неуважение, пренебрежение и съзависимост. Ако страдате и се измъчвате от това, което би трябвало да е „ обич “, в случай че самочувствието и самоуважението ви са смазани от това, което би трябвало да е „ обич “, или в случай че сте изоставили сигурността и щастието си поради това, което би трябвало да е „ обич “, вие сте в неволя. Може да сте във връзка със сродна душа, само че краят не е наложително да бъде щастливият.

3. Принуждавате обстоятелствата да дават отговор на стремежи от вас резултат
Поставяте каруцата тъкмо пред коня. Започвате, вярвайки в описанието за сродната душа на 100 %. След това тръгвате да намерите тази сродна душа. И постоянно пренебрегвате обстоятелствата по отношение на индивида или обстановката, които откривате по пътя. Опитвате се да „ облечете” всеки евентуален сътрудник, който срещнете в тази система на вярвания, постоянно с пагубни резултати. Искате да намерите специфичния човек, с който може да споделите същинска обич и да имате дълбока връзка. Но в случай че тази неправилна религия в „ идеала “ ви заслепява за това, което в действителност се случва в връзките ви, и в случай че ви заслепява за неприятното държание на отсрещния, надали ще достигнете този „ блян “, който толкоз желаете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР