Териториалните претенции на Руската федерация към Украйна противоречат на всички

...
Териториалните претенции на Руската федерация към Украйна противоречат на всички
Коментари Харесай

Трифонов: Териториалните претенции на Русия към Украйна застрашават европейската сигурност

Териториалните искания на Руската федерация към Украйна опонират на всички интернационалните правила, правила и закони и заплашват европейската сигурност, в това число и нашата. И по тази причина е необходим обединен и безапелационен отговор от страна на всички държави членки на Европейски Съюз и НАТО. Това декларира водачът на " "  Слави Трифонов на страницата си във Фейсбук.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 575
" Ние сме част от НАТО и Европейски Съюз и в по този начин създалата се обстановка е обикновено, естествено и наложително да бъдем предан и предсказуем член на НАТО и Европейски Съюз ", показва той.

" Иначе, съгласете се - за какво сме част от тези съюзи? А да не би да се срамим, че сме част от Европейски Съюз, учреден въз основата на основни полезности като свобода, права на индивида, тъждество, взаимност, народна власт, господство на закона, ценене на човешкото достолепие? Да не би да се срамим, че сме част от най-големия военнополитически съюз в света НАТО, основан след Втората международна война, с цел да подсигурява сигурността на всяка страна-членка?, написа още Трифонов. 

По думите му през последните години България е била ръководена от хора, които козируваха на всички места и направиха всичко допустимо да не бъдем пълновръстен, заслужен и горделив член на тези съюзи.

Да потъпкваме тези полезности. Да сме дребни и унизени. Искаме ли да си останем такива или желаеме да бъдем почтени - това са разновидностите. Аз избирам достолепието ", споделя още в позицията си Трифонов.


Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 575  НАТО привиква изключително съвещание, отдадено на ситуацията в Украйна НАТО привиква изключително съвещание, отдадено на ситуацията в Украйна  Хърватия осъжда съветското признание на самопровъзгласилите се републики в източна Украйна Хърватия осъжда съветското признание на самопровъзгласилите се републики в източна Украйна  Три партии от ръководещата коалиция с декларация за Украйна, към този момент няма обща позиция на Народното събрание Три партии от ръководещата коалиция с декларация за Украйна, към този момент няма обща позиция на парламента
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР