Териториална дирекция Южна морска обяви процедура за провеждане на търг

...
Териториална дирекция Южна морска обяви процедура за провеждане на търг
Коментари Харесай

Продават на търг конфискувани коли от 430 до 3750 лева

Териториална дирекция " Южна морска " разгласи процедура за осъществяване на търг с скрито наддаване за продажба на 14 леки автомобила и един микробус. Превозните средства са арестувани при митнически инспекции на Министерство на правосъдието Капитан Андреево.

Търгът се организира по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс /ДОПК/ за артикули, изоставени или отнети в интерес на страната по досъдебни и наказателни производства, водени от Търговско дружество " Южна морска ", в чийто териториален обсег е Министерство на правосъдието Капитан Андреево.

 Снимка: Агенция Митници

Всеки автомобил има начална тръжна цена като най-ниската е 430 лв., а най-високата - 3750 лв.. За присъединяване в търга се внася депозит от 20% от началната тръжна цена. За колите с несъюзен митнически статус, спечелилият покупател ще би трябвало да заплати дължимите мита и Данък добавена стойност.

Условията за осъществяване на търга, лист на стоките, продажната им цена и размера на депозита са разполагаем в постройката на Търговско дружество " Южна морска " в Свиленград, както и на интернет страницата на Агенция " Митници ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР