Тереза ​​Фишер ляга два пъти под ножа, за да удължи

...
Тереза ​​Фишер ляга два пъти под ножа, за да удължи
Коментари Харесай

За да стане модел, момиче на два пъти си чупи краката

Тереза ​​Фишер ляга два пъти под ножа, с цел да удължи краката си. Болезнените и по своята същина рискови интервенции разрешили на момичето да „ порасне “ с 14 см.

Дългите крайници са фантазията на всяко момиче и още повече на тези, които желаят да станат модели. Природата  е лишила Тереза ​​​​Фишер  от нужната височина и пропорции на тялото, по тази причина, с цел да сбъдне фантазията си, тя намерила лекари, които по нейно искане да извършат рискови интервенции за удължение на крайниците.

Моделът два пъти ляга на операционната маса. През 2016 година тя претърпяла първата интервенция, която помогнала да удължи краката си с 8,5 см, а през 2022 година момичето ги „ разтегнало “ с още 5,5 см. Сега височината й е 184 см, от които 116 см са краката.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Theresia (@theresiafischer)

Минало много време от втората интервенция и Фишер споделя, че цялата болежка е съвсем изчезнала. Тя още веднъж може да спортува и към този момент е удовлетворена от новата си визия.

Но счупването на здрави крака в името на моделски външен тип значи да се изложите на избрани опасности. Първо, никой не може да подсигурява триумф: костите може да не порастват вярно.

Второ, дългият интервал на рехабилитация е доста мъчителен, тъй като построяването на костите не става за една нощ.

Трето, самата интервенция плюс следоперативните грижи костват доста пари – Фишър платила към $160 000 за своята фантазия.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Theresia (@theresiafischer)

Накратко, интервенцията се прави по следната скица: на крайници се фиксира компресионно-дистракционен уред и пищяла и тибията се дисектират в най-твърдата им част.

През идващите 2-3 месеца краката се удължават с един милиметър дневно (или по-рядко) с помощта на регулируемия по дължина уред. Понякога до шест месеца човек е заставен да търпи ежедневни неудобства и най-важното – непрекъснато да изпитва болежка.

Трябва да се движите единствено с патерици. Изглежда обаче, че всички тези компликации въобще не тормозят младите девойки, а интервенциите за удължение на крайниците са в листата на най-популярните наред с уголемяването на бюста и пластичната хирургия на лицето.

30-годишният модел Тереза ​​Фишер стана известна на необятната аудитория в шоуто German’y Next Topmodel (GNTM). Всъщност, откакто взе участие в  това предаване, момичето си сложило за цел да стане същински издирван модел. Тогава й хрумва концепцията за хирургично удължение на краката.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Theresia (@theresiafischer)

След тези интервенции, които момичето описало в детайли в обществените си мрежи, тя декларира, че по някаква причина клиентите й не се радват за нея. Тя не схваща за какво е принудена да получава толкоз доста хейт, откакто просто е сбъднала фантазията си. фантазията си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР