Тереза Мей може да спечели подкрепа за сделката си с

...
Тереза Мей може да спечели подкрепа за сделката си с
Коментари Харесай

BBC: Призовават Тереза Мей да се оттегли, за да даде шанс на споразумението с ЕС

Тереза Мей може да завоюва поддръжка за договорката си с Европейски Съюз, в случай че обещае да се отдръпна от поста министър-председател, написа BBC, представена от Фокуснюз . Депутатите в партията обявиха, че могат насилствено да поддържат съглашението, в случай че знаят, че тя няма да дава отговор за идващия стадий от договарянията с Европейски Съюз. Но финансовият министър Филип Хамънд сподели, че промяната на премиера " няма да помогне ", добавяйки:

" Не става дума за обособените персони. " Офисът на премиера отхвърли информациите, че Терза Мей може да бъде уверена да се отдръпна. Вестниците настояват, че министрите възнамеряват прелом против премиера, като се стремят да я заместят с временен министър председател, до момента в който по-късно през годината не се организира подобаващ избор за нов водач.Има разнообразни сведения за това кой е пожеланият претендент, като „ брекзитиърите “ и проевропейските консерватори имат съществени разлики по въпроса. Един от тези, които се спрягат като вероятен заместител, Дейвид Лидингтън, де-факто вицепремиер, отхвърли слуховете, настоявайки:

" Аз заставам твърдо зад премиера ".Бившият водач на консерватора Йън Дънкан Смит сподели, че решението на Европейски Съюз да отхвърли молбата на Мей да отсрочи Брекзит до 30 юни и да упорства за личния си график вместо това е " допустимо най-близо до унижението който и да е министър председател, който в миналото съм виждал във Англия ". Изтъкнатият " брекзитиър " съобщи пред Военновъздушни сили, че нелоялността, която някои министри от кабинета й демонстрират, е " ужасна ". Те би трябвало да бъдат наказани, уволнени или най-малкото „ те би трябвало да се извинят и да замълчат ”, добави той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР