Тепърва ще лъсва наследството на Асен Василев...Хазната е почти опоскана,

...
Тепърва ще лъсва наследството на Асен Василев...Хазната е почти опоскана,
Коментари Харесай

Контрера за ПП: Не знам колко пъти тези трябва да счупят държавата, за да се сетите, че те са част от проблема, а не решението

Тепърва ще лъсва наследството на Асен Василев...Хазната е съвсем опоскана, а от днешните изказвания излиза наяве, че дупката в приходите от Данък добавена стойност идва от митниците. Да, същите тези митници, станали предмет на абсурда с контрабандистите, повлекли и Главния секретар на Министерство на вътрешните работи. Това написа общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация в СОС Карлос Контрера в персоналния си профил във Фейсбук, предава Sofia24.bg .

Ето какво още сподели той: 

Причините за неизпълнението на приходите от Данък добавена стойност в митниците могат да бъдат две - контрабанда и спад на вноса, което пък е знак за спад на потреблението. Може и да се комулират. Това би трябвало да се ревизира.

Със сигурност финансовата политика на цялостен разгул, прокламирана от Асен Василев, занапред ще дава плодовете си...Абсолютно лаишки Парламентът одобри бюджетът на Василев с изкуствено раздути доходи и раздути разноски. Задава се рецесия с обществените разноски, с помощта на зловредната и панаирджийска политика на Промяната.

Леви политики с десни ограничения е бозата, която Промяната натвори, а в този момент попарата щи я сърбаме всички. Не знам какъв брой пъти тези би трябвало да счупят страната, с цел да се сетите, че те са част от казуса, а не решението!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР