Теорията за цветовете в астрологията може да се приложи за

...
Теорията за цветовете в астрологията може да се приложи за
Коментари Харесай

Късметлийски цветове за зодия Риби

Теорията за цветовете в астрологията може да се приложи за всеки знак от зодиака и да се отличи цветът, който резонира изцяло с този на зодията.

Зодия Риби е доста изобретателен, буен и артистичен знак, само че им е мъчно да изразят себе си заради вътрешната си свенливост. Цветовете, които употребяват в всекидневието си, могат да им оказват помощ за това.

За този знак е значимо да се каже, че какъвто и цвят да изберат, би трябвало да го одобряват за собствен и употребявайки своята креативност да изразят себе си посредством него, което умеене е присъщо на природата им. Късметлийските цветове за зодията са следните:

Аквамарин носи шанс на зодия Риби

Този воден знак е символизиран от две риби. При тях естественото увлечение е към синия и зеления цвят, които провокират асоциации с водата. Цветът аквамарин по тази причина се явява главен цвят за Рибите, тъй като им основава чувство за непорочност, релакс, работи им отпускащо и умиротворяващо. Той е внимателен, сходно на природата на знака.

Зеленият цвят е късметлийски за Рибите

 Зелен цвят за зодия Риби

Винаги свързваме зеленото с естествени обекти като трева и листа. В този смисъл цветът е заземяващ за Рибите. В нравствен проект зеленото значи ново начало, превръщане на нова страница в живота, а това за Рибите е значимо, тъй като те имат потребност от време на време да се отърсят от предишното, с цел да продължат напред. В облеклата и интериора им този късметлийски цвят за Рибите основава чувство за баланс и успокоение в знака.

Лилавият цвят носи триумф на зодия Риби

Лилавият цвят се асоциира с власт и упоритости. В нравствен смисъл значи мир, жизнеспособност и задоволство от живота. Подхожда на Рибите, тъй като зад мечтателната си осанка те постоянно са властни и амбициозни.

Синият цвят е съвършен за Рибите

 Син цвят за зодия Риби

Синьото е знак на небето и океана. Тъй като те са безкрайни, в цвета има някаква тайнственост, която доста подхожда на тайнствената същина на знака. Причината, заради която хората обичат мистериозното, е поради естественото им любознание към това, което е под повърхността. Това работи добре със знака Риби, тъй като външно те са тихи и интровертни, а вътрешния им мир е богат и притегля близките, които желаят да го опознаят. Синият цвят ще ускори това предпочитание.

Сребърен цвят буди креативност у Рибите

Сребърното доминира в предмети, които са високо софтуерни, съвременни и изтънчени. Рибите са привързани към този колорит, тъй като той импонира на творчеството и оригиналността на концепциите им. Дава им чувство за актуален жанр в живота им.

Вижте още астрологични прогнози.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР