Теория за фалшифицирането на смъртта на поп звездата Майкъл Джексън

...
Теория за фалшифицирането на смъртта на поп звездата Майкъл Джексън
Коментари Харесай

Феновете втрещени: Кралят на попа е жив!

Теория за подправянето на гибелта на поп звездата Майкъл Джексън набира скорост. Фенове на Краля на попа разискват в обществените мрежи видео от криптата на своя кумир, сниман от братовчед му на 25 юни, рождения ден на артиста. Видеоклип с спомагателни мнения бе оповестен в YouTube. Според създателя на поста, неналичието на надпис в криптата с името на Джексън може да значи, че там няма тяло. Коментарите под видеото не оставят подозрение, че тази доктрина е доста известна измежду почитателите на артиста.

" Прав си! Ако е заровен тук, за какво към момента няма надпис? Вярвам, че той е жив ", пишат почитателите. Сред признаците, твърдящи, че гибелта на Джексън не е нищо повече от имитация, почитателите прибавят сходства в разнообразни документи, по-специално неналичието на запис за гибелта на артиста в полицейската база данни и неточност в смъртното удостоверение.

Слуховете за подправената гибел на Джексън се подхранват от новините за рекордни продажби на неговите записи.

През миналата година артистът " завоюва " 400 милиона $. Той оглавяви листата на най-богатите актьори за шест години поред. Правата за песните му са благосъстоятелност на EMI Music Publishing, Mijac Music и Sony.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР