Теодора Велинова от Студио за поп-рок певци Сарандев“ при Младежки

...
Теодора Велинова от Студио за поп-рок певци Сарандев“ при Младежки
Коментари Харесай

Теодора Велинова от Студио „Сарандев“ с две награди от Международен фестивал

Теодора Велинова от Студио за поп-рок артисти „ Сарандев “ при Младежки център - Добрич се показа сполучливо в интернационалния конгрес Karnolsky Summer Kamp 2022,19 - 23 август, Слънчев бряг. Тя взе участие в категория „ Вокал - солисти “ в трета възрастова група в разнообразни номинации. Възпитаничката на вокалния възпитател Елена Карабельова съумя да грабне две награди - първа премия в Номинация „ Българска ария “ и трета премия в Номинация „ Песни от мюзикъли и филми “. Теди получи също и покана за присъединяване в различен интернационален фестивал проведен от Арт център Кърнолски - „ Короната на Орфей “ - Гърция.

Журито, оценяващо осъществяванията на вокалистите бе в състав: доцент Етиен Леви (преподавател по поп и джаз пеене в Нов Български университет), Донна-Мария (създател на продуцентската къща “DM PRODUCTIONS ”), Александър Палац (продуцент в Полската национална телевизия), Кристина Матеева (Изпълнителен продуцент на Българската национална телевизия).

Като част от съпътстващата стратегия, уредниците предоставиха опция на искащите млади артисти да получат насоки от доцент Етиен Леви посредством проведения вокален уъркшоп „ Връзката на младия реализатор с публиката “ и посредством самостоятелни вокални уроци с него. Теодора Велинова се възползва от шанса да поработи персонално с Етиен Леви и да почерпи опит от одобрения български реализатор и вокален възпитател.

Талантливата добричлийка имаше и щастието да стъпи на огромната сцена на Бургаския летен спектакъл, където се състоя награждаването и Гала концерта „ Бъдещите звезди на България “. Тя бе определена да взе участие в Галата с песента „ Осъдени души “, с която завоюва първа премия. Теди бе посрещната горещо от бургаската аудитория като прелестното ѝ и прочувствено осъществяване провокира бурни овации.

Karnolsky Summer Kamp се провежда от Арт център „ Кърнолски “ с поддръжката на Национален фонд „ Култура “. Самите уредници назовават събитието „ конкурс, арт лаборатория, фестивал “ поради опцията на младите артисти, танцьори и инструменталисти с изключение на да се изявяват на сцена, също по този начин да работят с изтъкнати експерти в майсторски класове и уъркшопове, да поддържат връзка между тях и да се забавляват с лятно въодушевление.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР