Теодора Тодорова определено е мечтаният зъболекар на всички мъже. Девойката

...
Теодора Тодорова определено е мечтаният зъболекар на всички мъже. Девойката
Коментари Харесай

Бременна пред сватбата? Последователи забелязаха коремче при най-сексапилната зъболекарка

Теодора Тодорова несъмнено е мечтаният ортодонт на всички мъже. Девойката ръси съблазън с всяка една фотография, която разгласява в обществените мрежи. Половинката ѝ също е стоматолог, само че всеки пациент би предпочел нейното наличие – даже и дамите, уверени сме в това.

Виж още: След развода: Александра Богданска насочи тъничък намек към Даниел Петканов

Преди към 4 месеца Теодора и Александър се сгодиха по време на фамилно събиране. Двамата са дружно към този момент от 5 години с всеки идващ ден наподобяват все по-влюбени и сплотени. В момента провеждат сватбата си. По време на пътуването им в Милано по работа, свързвана с инфлуенсърската кариера на Тодорова, тя обикаляше за специфични сватбени обувки.

Виж още: Още една с нов нос? Калина Иванова от " София Ден и Нощ " мина под ножа

През май месец бъдещето семейство се снабди и с нов член – кученцето Дейзи, което е единствено на 4 месеца. Сексапилната моделка даде обещание, че ще залее фийда си с негови фотоси. Е, всичко по реда си – кученце, женитба – а по-късно се чака и бебе да заплаче в дома на лекарското семейство. По време на една нейна подготовка правилните ѝ почитатели видяха коремче и незабавно я попитаха дали не чака бебе още преди сватбата.

 Instagram

Виж още: Самочувствие без покритие: Людмила е по-самовлюбена от всеки път

Е, оказа се, че просто хубавицата е качила няколко килца от горната страна, само че даде обещание, че ще влезе във форма за заветното „ да “. 

Изображение: https://www.instagram.com/teodorattodorovaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР