Теодора Тодорова е безспорно една от най-следваните инфлуенсърки, но тя

...
Теодора Тодорова е безспорно една от най-следваните инфлуенсърки, но тя
Коментари Харесай

Секси докторката, при която всички искат да ходят: Теодора Тодорова пръска страсти

Теодора Тодорова е несъмнено една от най-следваните инфлуенсърки, само че тя е доста повече от следващата Инстаграм сензация. Теодора е една от звездите в TopQueen, само че и освен това: Нейната усмивка е 24-каратова, само че по тази причина си има пояснение - тя е стоматолог. Определено може да се каже, че е една от най-красивите българки в тази специалност, а тялото ѝ е супер фит.

Виж още:

Макар и доста ангажирана по през целия ден, Теодора намира време да спортува постоянно и да се храни здравословно. Тя е родена през януари 1996 година в Монтана и обича спорта - фитнес, тенис на корт и танците, с които пък пленява всички. Красавицата скоро показа фрагменти от своята разходка измежду природата, а от фотосите излиза наяве, че тя е избрала планината. Теди другояче към този момент бе на морето и посети плаж Бендида.

Виж още:

" Посетихме плаж Бендида - хубост, непорочност и успокоение. Всеки път се влюбвам в България от ден на ден и повече! ❤️ ", показа към фотографията горе. Освен със своята специалност, Теди е търсена доста и поради огромната си известност в мрежата. Тя е желано лице на разнообразни марки, които желаят да работят с нея, с цел да популяризира продуктите им. Факт е, че всички фотоси на Теди са изпълнени с доста цвят и въодушевление, които предава на почитателите си, които я обожават.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/teodorattodorovaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР