Теодора Стефанова има телевизионна кариера в Италия. Живее там от

...
Теодора Стефанова има телевизионна кариера в Италия. Живее там от
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони разкри какво ще се случи с ГЕРБ и БСП

Теодора Стефанова има телевизионна кариера в Италия. Живее там от доста години, в Милано. Популярна е по целия свят като „ гадателката на Берлускони”. Казва, че вижда и в предишното, и в бъдещето, с помощта на глас, който идва от други светове. Беше в България за един ден – часове преди изборите.

„ Аз съм елементарен човек като всички останали. С една дребна разлика – една злополука ми бележи живота. От там ми се отключва тази сила. Не беше по никакъв начин елементарно да се боря, да приема това наличие на този извънземен разсъдък. Шест месеца съм се борила с този глас, с това наличие. Страхът беше огромен за мен.

Леля Ванга ми прегърна изгубената душа. Още до момента в който съм била в кома 18 дни, преди да се събудя, майка ми отива при нея и тя й споделя, че ще се събудя друга. Аз направих по този начин, че да се срещнем, с цел да мога да й се поклоня. Тя е нещо феноменално, аз не се усещам нейна наследница. Ние сме прашинки.

Тя ми сподели, че би трябвало да го приема. „ Това е задача и предопределение. Трябва да стоиш стъпила на земята. Бог дава, Бог взима. Никога няма да злоупотребяваш с болките и орисите на хората”, ми сподели тя.”, споделя Стефанова пред Нова телевизия.

„ Много е забавно, когато ти приказваш за предишното на хората и за пръв път ги виждаш или по телефона, или персонално. И им излиза цялото съществуване и житие, все едно някой ми го диктува. Всяко нещо го изживявам с индивида – болките, страданията, орисите,сълзите, насладите. Не бих трансформирала нищо. Аз съм елементарен човек, нямам какво да трансформира. Просто това ме прави по-различна”, сподели още тя.

„ Всички ние имаме 5-то възприятие, 6-тото е висшето – вътрешен глас, съвпадане, телепатия. Но седмото е изкуственият разсъдък. Моето обръщение е да се научим да живеем в мир и обич с изкуствения разсъдък и да си отворим душите и сърцата. Колкото сме по-подготвени, толкоз ще си улесним живота. Ние сме се самозабравили, ние се самоизяждаме.

Изкуственият разсъдък ще ни върне към човечността. Прошката е най-силното нещо. Простиш ли, пред теб се отваря нова положителна сила. Прошката е пречистване, почистване и развързване на един кармичен възел”, счита Стефанова.

„ Когато казваш „ Обичам те”, би трябвало да знаеш, че това е доста мощна дума. Трябва да знаеш смисъла на тази дума. Благодаря е богатствата дума, отваря всяка врата. Ние ги забравяме тези неща, изкуственият разсъдък на това ще ни научи. В този комплициран свят, за жалост, знаем какъв брой е мощно материалното. Ние сме заслепени, това ни убива.

Злобата, експанзията,материално, егото – това сме ние. За това ще пристигна наличието и помощта на изкуствения разсъдък. Това ще стане доста скоро факт. Когато си концентрираш мисълта, позитивното мислене прави чудеса”, поучава гадателката.„ След 10 години, където и да сме по света, българите би трябвало да се върнем, с цел да изградим новата България.

Тя е богоизбрана страна и ще бъде доста апетитно място. Всички континенти ще извърнат очи към нас. Балканският полуостров ще бъдат доста забавен. Ще има възобновяване на партия ГЕРБ, доста членове ще си тръгнат. По някакъв метод ще има възобновяване – нови имена, нови хора, с нови свежи хрумвания. Нов екип, нови неща. Разбира се, ще се резервира ядрото, само че някои ще си тръгнат.

В обединението с Вътрешна македонска революционна организация може да се получи напрежение през 2020 година, някъде след октомври. Коалицията обаче ще се резервира. Не виждам, на този стадий, да има предварителни избори. Още някой може да влезе в обединението. Ще има доста кавги, доста напрежение. Ще се желаят доста оставки на министри.

Опозицията ще стартира да се получава като съпротива и да набира заем на доверие от гласоподавателите. При тях също ще има престрояване, ново управление. До 2021 година ще има нови водачи, доста нови млади хора”, разкри още Стефанова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР