Теодора Духовникова предпочита да не шофира личен автомобил, а да

...
Теодора Духовникова предпочита да не шофира личен автомобил, а да
Коментари Харесай

Теодора Духовникова се вози в такси заради катастрофа

Теодора Духовникова избира да не кара персонален автомобил, а да употребява услугите на таксита, разбра HotArena.

Актрисата бе засечена на излизане от постройката на Нова телевизия, където се отби, с цел да даде изявление около присъединяване си в два от най-гледаните сериали на медията – „ Дяволското гърло “ и „ Откраднат живот “.

Малко прочут факт е, че пътуванията на дълги дистанции съставляват проблем за синеоката актриса. Тя към момента изпитвала безумен боязън да сяда зад кормилото поради тежък пътен случай в предишното, в който се разминала безусловно на косъм със гибелта.

Макар да съумяла да се възвърне изцяло от физическите контузии, шокът от мелето я държал и до през днешния ден. „ Преди години попаднах в доста тежка злополука, в която ми се отчупи втори шиен прешлен. 98% от сходни контузии приключват със гибел на място. След тази ужасна контузия аз отидох на крайници до „ Пирогов “. Лекарите не повярваха, че съм оживяла. Дори други пациенти идваха при мен, с цел да ме пипнат за шанс “, споделя Теодора, която към момента сънува кошмари, свързани с месеците, които прекарала на легло, писа „ Ретро “.

Въпреки че феновете на „ Дяволското гърло “ постоянно виждат героинята й да ръководи сама автомобил по старите завои на родопските проходи, снимането на тези подиуми било сериозно за звездата. Няколко месеца преди началото на фотосите била изпратена при професионален рали играч, който оказват помощ на Теди частично да преодолее страха си от шофирането, с цел да може да извърши безапелационно актьорската си задача.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР