Теодора Духовникова обяви голяма новина в профила си в социалните

...
Теодора Духовникова обяви голяма новина в профила си в социалните
Коментари Харесай

Какво става? Духовникова и Карамазов в кръв, обявиха голяма ...

Теодора Духовникова разгласи огромна вест в профила си в обществените мрежи, която развълнува доста хилядите й почитатели. От поста й излиза наяве, че сега тя и сътрудника й Владо Карамазов работят интензивно по новия сезон на хитовия сериал " Дяволското гърло ", предаван в ефира на NOVA.

" Точно 2 месеца и 10 дни. Дяволското Гърло 2. В потресаващо красивото Велико Търново. Беше мъчно, както си беше и преди. Беше си изпит, както и преди. Беше тъкмо както ми написа режисьорът ни Павел Веснаков, на първата страница на сюжета ми от епизод 1, сезон 2: " Теодора, след три години е време още веднъж да потънем там, от където в никакъв случай не се връщаме същите! " …



Благодаря на целия екип, който ни изнесе безусловно на ръце. На фотографията не са Миа и Филип, това са " Козета и Гаврош от " Клетниците " … Благодаря, Търново! Благодаря, Евтим Милошев, благодаря на най-сладкия екип ", това гласи поста на актрисата, само че не по-малко внимание направи и фрагмента, който бе добавила. На него тя и Карамазов са задачите в кръв (в алена багра на снимачната площадка, несъмнено, б.а.), загатвайки какъв брой завладяващи подиуми предстоят, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР