Теодор Бачев, който беше избран за капитан на националния отбор

...
Теодор Бачев, който беше избран за капитан на националния отбор
Коментари Харесай

Теодор Бачев: Не очаквам лесни мачове с Мексико

Теодор Бачев, който беше определен за капитан на националния тим на България по тенис за мъже за Купа "Дейвис ". Той заменя на поста Тодор Енев, а негов асистент ще бъде Валентин Димов. България посреща Мексико на 5 и 6 март в зала "София " в мач от Световна група II шампионата за на купа "Дейвис ". Ето какво показа Теодор Бачев преди мачовете:

„ Тепърва ще се мисли за тактическите проекти за идните мачове. Това, което се покаже в първите геймове и с течение на играта, ще се построява тактиката. Нямахме опция да ги следим. Тренировките бяха закрити и нямаме наблюдения по какъв начин играят “, съобщи Бачев.

„ Ако се ръководим от последния дуел на Адриан Андреев, имаме известно психическо преимущество и се надявам да го осъществяваме. Андреев бе предпочетен от Александър Лазаров, като най-хубав вид пред другите две благоприятни условия – Донев и Донски. В взаимозависимост от резултата ще решим каква ще бъде двойката. Имаме право да ги сменим в последния миг “, добави още той.

„ Не чакам да е елементарно, а в противен случай – да е мъчно. Опитвам се да предам това на момчетата, че елементарно няма и би трябвало да се борят съществено, с цел да дадат по-голям % от своите благоприятни условия и да се увенчаем с триумф. Ако не дадат това, не можем да разчитаме на победа “, сподели Бачев.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР