Теньорът на Станимир Стоилов даде пресконференция преди утрешното домакинство на

...
Теньорът на Станимир Стоилов даде пресконференция преди утрешното домакинство на
Коментари Харесай

Мъри иска футболисти да се молят да подпишат с Левски

Теньорът на Станимир Стоилов даде конференция преди утрешното домакинство на Ботев Враца. Срещата от 15-ия кръг на efbet Лига е от 17:30 часа на " Герена ".

" За мен Ботев е тим, който играе комбинативен футбол, с огромна убеденост. Бабунски е един от мощните им играчи. Нашите бранители би трябвало да се оправят по най-хубавия метод. В първия мач не съумяха да се оправят добре. Имаме съществени проблеми, когато не сме водили естествен подготвителен развой. Националите са здрави ", разяснява Стоилов.

" По мое предпочитание младите ни футболисти възобновиха договорите си. Тренират добре и имат предпочитание да се развиват. Критерият при мен за младите е да са съществени. Останалите - това са футболисти, с които сме решили, че би трябвало да приказваме. Няма да се молим на някого. Трябва да създадем по този начин, че футболистите да се молят да подписват с Левски. Клубът би трябвало да си върне предходния престиж. Когато преценим, че някой е заслужил, ще приказваме с него. Важен е и финансовият аспект ", добави треньорът.
свързани новини11303на 03.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР