tenniskafe.comСнимка: Булфото, архивГригор Димитров демонстрира много добро настроение след победата

...
tenniskafe.comСнимка: Булфото, архивГригор Димитров демонстрира много добро настроение след победата
Коментари Харесай

Григор Димитров: Имам още какво да покажа

tenniskafe.com

Снимка: Булфото, списък

Григор Димитров показва доста положително въодушевление след успеха си над Андрей Мартин във втория кръг на Ролан Гарос. Първата ни ракета се наложи с 6-4, 7-6(5), 6-1 и по този начин намерия място в третия кръг на шампионата за четвърта поредна година.

Българинът съобщи пред камерите на Българска национална телевизия, че формата му се усъвършенства с всеки минал ден и че към момента не сме видели най-хубавото от него на кортовете в Париж.

„ Днешният мач беше по-труден от предходния. Направих много нередизвикани неточности. В началото не се нагодих добре към мача. Условията бяха тежки, имаше доста вятър. Нямахме доста време за подготовка преди срещата и за това трябваше да се нагодявам и да приспособявам играта си в хода на мача “ показа Димитров.

Първата ни ракета разяснява и проблемите с кордажите на своите ракети, които изиптваше и в мача против Барер. „ В такава обстановка би трябвало да се отреагира доста бързо. Условията тук са доста непостоянни – през днешния ден е студено, на следващия ден е топло, слънце, дъжд… Опитвам се да намеря вярната конфигурация “ сподели още българинът.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР