tenniskafe.comMiami Open, финалРоджър Федерер – Джон Иснър 6-1 6-4Роджър Федерер

...
tenniskafe.comMiami Open, финалРоджър Федерер – Джон Иснър 6-1 6-4Роджър Федерер
Коментари Харесай

Роджър Федерер проби гарда на Иснър за титла №101

tenniskafe.com

Miami Open, край

Роджър Федерер – Джон Иснър 6-1 6-4

Роджър Федерер детронира настоящия първенец в Маями – Джон Иснър, и победи с купа №101 в популярната си кариера. Швейцарецът надви над седмия подложен с 6-1 6-4 за едвам към час игра на „ Hard Rock Stadium “ и подвигна своя четвърти трофей в конкуренцията, както и номер 28 от „ Мастърс “ шампионати при 50 изиграни финала. Маестрото стана и първият тенисист за 2019 година с две оценки, откакто по-рано през годината подвигна юбилейна купа №100 в Дубай. В края на дуела американецът получи контузия в левия крайник, която едвам му разреши да доиграе мача.  Той игра на петия си край от сериите ATP 1000, като съобщи преди конкуренцията, че мъчно ще завоюва втора „ Мастърс “ купа. Беше доста покрай това да отбрани трофея си, само че Федерер обезврежда най-силното му оръжие. През целия шампионат 7-ият подложен се крепеше на постоянния си сервис, само че Маестрото показва брилянтни ретури,  съвършена работа с крайници и игра с ниски топки, с цел да стигне до крайния триумф. Преди тази среща двамата бяха играли един против различен седем пъти, като швейцарецът водеше с 5-2 победи. От последната им борба на осминафиналите в зала „ Берси “ на „ Мастърса “ в Париж обаче мина доста време. Сценарият през днешния ден също бе друг от оня през 2015 година, когато краен победител се оказа Иснър.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР