Тенисистките Серина и Винъс Уилямс вече са свикнали със славата.

...
Тенисистките Серина и Винъс Уилямс вече са свикнали със славата.
Коментари Харесай

Малката Уилямс, която засенчи Серина и Винъс на премиерата на филма за бащата на тенисистките

Тенисистките Серина и Винъс Уилямс към този момент са привикнали със славата. След надлежно 23 и 7 трофеи от Големия шлем те са минали през редица почетни стълбички и червени килими.

Преди дни обаче една нова звезда от клана Уилямс съумя да засенчи двете някогашни лидерки в международната класация.
View this post on Instagram

По време на премиерата на кино лентата " Методър Уилямс ", описващ историята на бащата на сестри Уилямс - Ричард, и техните първи стъпки на корта, Серина се появи с цялото си семейство. До нея беше брачният партньор ѝ Алексис Охинян, а всички обективи бяха вперени в дребната Олимпия. 4-годишната щерка на тенисистката беше облечена в мини версия на тоалета на мама - черен гащеризон с кристали. Госпожицата на драго сърце позираше пред камерите и се радваше на вниманието.
View this post on Instagram

Във кино лентата, който ще излезе на огромните екрани до дни, ролята на Ричард Уилямс, който е и първият треньор на сестрите, е изиграна от Уил Смит. Той също участва на премиерата с цялото си семейство.
View this post on Instagram

Винъс се появи в блестяща рокля и с забавна прическа, а двете със Серина на драго сърце позираха със Саня Сидни и Деми Сингълтън, които пресъздават техните облици в лентата.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР