Тенисистката беше обвинена в сериозно престъпление, в което е пряка

...
Тенисистката беше обвинена в сериозно престъпление, в което е пряка
Коментари Харесай

Само Не И Това! След Голямата Победа Леден Душ За Гришо! Вкарват Голямата Му Любов В Затвора!

Тенисистката беше упрекната в съществено закононарушение, в което е директна участничка.

В план на компанията " Homestead " за изграждане на първокласни парцели в град Гургаон е употребявано нейното име против превеждане на милиони по сметката й.

Авторите на плана са взимали съществени суми от купувачите през 2013 година против заричане, че ще им се построи парцел в границите на три години.

Строежът още не е почнал, а рускинята носи директна отговорност за неосъществяването му. С две думи - тя е лице на " пирамида ", където са потънали милиони на купувачи.

" Тенис звездата е упрекната в машинация и престъпна интрига от полицията в Делхи. Авторите на плана са призовани в съда, само че още никой не е задържан ", твърди локален началник на полицията.

Една от купувачките съобщи, че е била " привлечена " от плана, който е трябвало да завърши преди година.

" Шарапова не просто промотираше лъжливата скица, само че и агитираше за нея обществено. Това е престъпно дело ", съобщи пострадалата пред съда.

Информациите сочат, че компанията даже не е получила позволение за градеж преди да стартира плана. Несъществуващият комплекс с първокласните жилища е с име " Ballet by Sharapova ".

Ако някогашната другарка на Григор Димитров бъде приета по обвиняването, може да лежи 7 години в пандиза. По-вероятно въпреки всичко е да бъде санкционирана съществено и присъдата да е условна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР