Тенисистка, която трябваше да участва в квалификациите на Откритото пнървенство

...
Тенисистка, която трябваше да участва в квалификациите на Откритото пнървенство
Коментари Харесай

Тенисистка от квалификациите на Ролан Гарос е дала положителна проба за коронавирус

Тенисистка, която трябваше да взе участие в квалификациите на Откритото пнървенство на Франция, е дала позитивна проби за ковид и няма да взе участие в пресявките на " Ролан Гарос ".
Името на инфектираната с Ковид-19 не се оповестява.

Квалификациите при дамите стартират през днешния ден, а в тях ще вземат участие и три българки. Изабелла Шиникова ще срещне поставената под номер 2 Марта Костюк (Украйна), а Елица Костова ще стартира против Габриела Се (Бразилия) този следобяд, а на следващия ден в пресявките би трябвало да започва и първата ракета на страната Виктория Томова против Река-Луца Яни (Унгария).
View this post on Instagram

A post shared by (@techwried) on Sep 21, 2020 at 10:33pm PDT

Организаторите на шампионата от Големия шлем в Париж оповестиха, че от 17 септември са направени към 900 теста на играчи, треньори и личен състав.

Босненецът Дамир Джумхур е един от петимата играчи при мъжете, които бяха принудени да се отдръпват от " Ролан Гарос ", откакто неговият треньор Петар Попович даде позитивни проба за Ковид-19.

Другите инфектирани или контактни на Попович са Денис Истомин (Узкебистан), Бернабе Сапата Мирайес (Испания), Педжа Кръстин (Сърбия) и Ернесто Ескоберо (САЩ).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР