Тенисист №1 на България Григор Димитров допусна невероятен срив в

...
Тенисист №1 на България Григор Димитров допусна невероятен срив в
Коментари Харесай

Операция Женева завърши с разтърсващ неуспех за Григор Димитров

Тенисист №1 на България Григор Димитров позволи необикновен срив в първия кръг от тенис шампионата в Женева и загуби след 6:1, 4:6, 2:6 от Федерико Делбонис директно преди старта на " Ролан Гарос " през идната седмица.
В първия сет Григор сподели отличен тенис и не остави никакви шансове на противника. Той поведе с 5:0 и скоро по-късно завоюва сета след 6:1.  Последва обаче великански спад в играта му, който стартира от началния удар.
Двойните неточности още веднъж взеха превес, откакто в първата част началният удар бе на висота - 86%. Делбонис стигна до пробив в средата на сет №2, само че незабавно по-късно той бе върнат. Все отново аржентинецът взе своето и с нов пробив в края изравни резултата.
Третият сет бе извънредно слаб за първата ни ракета. Той стартира с пробив за Гришо, който незабавно бе върнат, а до края аржентинецът направи серия от четири следващи гейма, с което завоюва и мача.
Така, след два сполучливи мача в квалификациите, Димитров още веднъж отпадна рано-рано в шампионат на " клей " кортове. Преди това той загуби в първи кръг в Мадрид и Рим, а присъединяване му на Откритото състезание на Франция стартира след седмица. Подробности за мача на Григор Димитров четете в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР